Πιθανό να έχουμε μια γνώριμη επιστροφή στο νέο halo

Published on 28 June 2020 at 20:31

Πριν από λίγες ημέρες, το Halo: Infinite ξεκίνησε τον κύκλο μάρκετινγκ επιβεβαιώνοντας ότι οι Banished επέστρεψαν. Αυτό ήταν αρκετά συναρπαστικό, αλλά πρόσφατες ανακαλύψεις ίσως επιβεβαίωσαν ότι ένας άλλος εχθρός επιστρέφει στο Infinite.

Ο χρήστης του "ResetEra" cyrribrae "παρατήρησε κάτι περίεργο στο πρόσφατο teaser. Υπάρχουν τρεις "ρωγμές" στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης όπου περνά το ηχητικό μήνυμα.

Αυτές οι «ρωγμές» έμοιαζαν με λίγη επιπλέον λεπτομέρεια, αλλά τίποτα δεν ανησυχεί. Ωστόσο, εάν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε περίπου: 41 δευτερόλεπτα στο βίντεο, αυτές οι «ρωγμές» φαίνεται να κινούνται.

Οι ρωγμές μοιάζουν επίσης τρομακτικά παρόμοιες με τα πλοκάμια του είδους Flood. H 343 λατρεύει να τοποθετεί Easter Eggs στα βίντεο τους και αυτό μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάποτε θεωρούνταν ρωγμές είναι στην πραγματικότητα μικρά πλοκάμια Flood επιβεβαιώνοντας ότι επέστρεψαν στο Άπειρο.

Πρόσφατα σε  ένα βίντεο που θεωρούσε ότι το Palace of Pain θα εμφανιζόταν στο Halo: Infinite. Το Palace είναι μια εγκατάσταση έρευνας για τα Flood όπου έλαβε χώρα «ανείπωτος τρόμος». Το Palace βρίσκεται στην Εγκατάσταση 07, ή στο Zeta Halo, όπου θεωρούνται θεωρητικά το Άπειρο. Αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη φαίνεται να επιβεβαιώνει τη θεωρία.Οι Floods που ενδεχομένως επιστρέφουν θα είναι απίστευτα συναρπαστικό. Δεν τους έχουμε δει σε ένα mainline παιχνίδι από το Halo 3, και αν είναι πραγματικά πίσω, αυτό θα σήμαινε ότι θα μπορούσαμε ενδεχομένως να έχουμε κάθε εχθρική ομάδα του Halo στο Infinite. Έχοντας έναν πιθανό συνδυασμό των Flood, Banished, Covenant και Forerunners σε ένα παιχνίδι ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.