Το Xbox Series X First Party Event δεν θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου (Φήμη)

Published on 29 June 2020 at 18:04

Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχουμε να δούμε ένα νέο event  από την πλευρά της Ms (να θυμηθούμε το τελευταίο ήταν τον Μάιο με την παρουσίαση  παιχνιδιών των third party devs) και φυσικά κάθε ημέρα ακούμε για το προγραμματισμένο event του Ιουλίου αλλά ακόμα επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε να έρθει τις επόμενες δύο εβδομάδες. Δημοσιεύοντας στο Twitter, είπε ότι η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουμε μια ημερομηνία αργότερα τον μήνα. Αυτό που θα περιλαμβάνει η εκδήλωση μένει να δούμε, αλλά οι αναφορές έχουν δείξει ότι οι μεγάλοι τίτλοι του πρώτου πάρτι AAA - καθώς και κάποιες αποκαλύψεις τρίτων στούντιο- βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το Halo Infinite έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι στην εκδήλωση με  πλάνα παιχνιδιού. Οι αναφορές και οι εικασίες έχουν επίσης μιλήσει για το Fable 4 που φημολογείται από την Playground Games, καθώς και για ένα παιχνίδι Perfect Dark που αναπτύχθηκε από την The Initiative.

Το Xbox Lockhart  η φημολογούμενη φθηνότερη  ψηφιακή(;)και λιγότερο ισχυρή έκδοση του Xbox επόμενης γενιάς  βρίσκεται  στο κύκλο συζητήσεων για άλλη μια φορά, αν και παλαιότερες αναφορές έδειξαν ότι αυτό θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.