Το Resident Evil 8 θά έχει περισσότερο εξερεύνηση από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της σειράς

Published on 2 July 2020 at 09:15

Πρόσφατα, ο Dusk Golem (γνωστός και ως Aesthetic Gamer) - ο οποίος αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το Resident Evil στο παρελθόν, ειδικά με το Village  έγραψε στο Twitter μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι τρόμου για άλλη μια φορά. Μιλώντας για τη δομή του, είπε ότι το Village θα έχει άφθονο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής θησαυρών από τα  Resident Evil 4 και 5.

Είπε επίσης ότι o νέος τίτλος θα αρκετό χώρο για εξερεύνηση. Το παιχνίδι θα είναι ένας συνδυασμός γραμμικών τμημάτων και περισσότερων ανοιχτών χώρων όπου θα υπάρχει (προφανώς ) μεγαλύτερη εστίαση στην εξερεύνηση εδώ (κάτι για το οποίο ο Dusk Golem μίλησε και νωρίτερα) από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της σειράς. Υποτίθεται ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες ομοιότητες με τα Dark Souls(;) καθώς θα υπάρχουν μέρη του χωριού ανοιχτά για εξερεύνηση από νωρίς, που θα είναι πιο δύσκολο να περάσουν, αλλά ίσως να μπορείτε να συνεχίσετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Σε ένα άλλο tweet, μίλησε επίσης για τη διάρκεια του παιχνιδιού, υποδηλώνοντας ότι αν και το Resident Evil Village θα είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς (7, 2 και 3) αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο το Resident Evil 4 ή 6.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.