Καθυστερεί το Crysis Remastered

Published on 1 July 2020 at 20:03

Η επερχόμενη κυκλοφορία του Crysis Remastered καθυστερεί "για μερικές εβδομάδες". Το τρέιλερ του παιχνιδιού δεν θα κυκλοφορήσει σήμερα (να θυμηθούμε ότι είχε διαρρεύσει από χθες) και η ημερομηνία για την  προπαραγγελία θα τροποποιηθεί αναλόγως. Το παιχνίδι είχε προηγουμένως καταχωρηθεί με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 23 Ιουλίου στο Microsoft Store.

Σε μια δήλωση στο Twitter, η εταιρεία εξήγησε ότι δεσμεύτηκε να προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας και ενώ τα χαρακτηριστικά του Crysis Remastered έχουν ήδη οριστεί, ήθελε να "αφιερώσει χρόνο για να γυαλίσει περισσότερο το  παιχνίδι":

"Αυτή η επιπλέον ώρα μέχρι την κυκλοφορία θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε το Crysis Remastered στον υπολογιστή - και ένα πρότυπο που "σπάσει" την κονσόλα που περιμένατε από τα παιχνίδια Crysis."

Η ομάδα ανάφερε για την πρόσφατη διαρροή της ημερομηνίας του παιχνιδιού τα στιγμιότυπα οθόνης και το τρέιλερ στο Microsoft Store και είπε ότι "έχει δει όλες τις αντιδράσεις - καλές και κακές - και σας ακούμε", συνεχίζοντας  εξηγεί ότι ακόμα δουλεύει σε διάφορα πράγματα στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.