Το Resident Evil Village βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και 3,5 χρόνια

Published on 3 July 2020 at 11:17

Πρόσφατα μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες που σχετίζονται συγκεκριμένα με το πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι και πώς έχει αλλάξει η κάμερα του πρώτου προσώπου, αλλά τώρα έχουν κοινοποιηθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από φανατικό οπαδό της σειράς τον Alex Aniel. Δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Twitter και μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις παρακάτω.

Πρώτον, φαίνεται ότι το Resident Evil Village βρίσκεται σε εξέλιξη για περίπου 3,5 χρόνια, το οποίο έρχεται με προηγούμενες αναφορές ότι το παιχνίδι ξεκίνησε ως Resident Evil Revelations 3 κάποτε το 2016. Δεύτερον να περιμένουμε πολλούς δεσμούς με το Resident Evil 7, πέρα ​​από αυτούς που γνωρίζουμε ήδη, καθώς οι παραγωγοί teasαρουν ότι το Village θα είναι το συμπέρασμα της ιστορίας που ξεκίνησε στο 7.

Για τους λάτρεις των RE παλιού σχολείου η διαχείριση αποθεμάτων θα είναι σημαντική όπως επίσης θα έχουμε  παζλ/γρίφους για λύσιμο..

Τέλος, οι παραγωγοί φαίνεται να επιβεβαιώνουν προηγούμενες φήμες ότι η μείωση του χρόνου φόρτωσης είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το RE Village είναι αποκλειστικο επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.