Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X ήταν πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο

Published on 3 July 2020 at 20:00

Οι θαυμαστές μπορεί να χωριστούν σε ποια κονσόλα επόμενης γενιάς θέλουν να αγοράσουν, αλλά φαίνεται ότι το Xbox Series X ήταν σχεδόν το πρώτο που θα έφτανε στα ράφια.

 Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Xbox Series X, το πιο ισχυρό σύστημα μέχρι σήμερα. Και ενώ ο κόσμος των παιχνιδιών δημιουργεί σταθερά ενθουσιασμό για την κυκλοφορία των Xbox Series X και PS5 αυτή τη σεζόν των διακοπών, η κονσόλα θα μπορούσε να έχει φτάσει στα ράφια των καταστημάτων πολύ νωρίτερα από αυτό.

 Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το Xbox Series X είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, αν και δεν έιχε  δοθεί χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Αυγούστου. Φυσικά, τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και αν το ιστορικό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσει, οι θαυμαστές μπορούν πιθανώς να αναμένουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X θα φτάσει κάποια στιγμή στα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου, αν και η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

 Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι το φημολογούμενο μικρό Xbox επόμενης γενιάς, που υποτίθεται ότι θα λειτουργεί με το κωδικό όνομα Lockheart, το οποίο φέρεται να ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Ωστόσο, η εκδήλωση Xbox του Ιουνίου καθυστέρησε μέχρι τον Αύγουστο, πράγμα που σημαίνει ότι οι θαυμαστές θα λάβουν μια ανακοίνωση για το σύστημα χαμηλότερου κόστους. Σύμφωνα με την έκθεση, ωστόσο, το Lockhart είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες μετά το Xbox Series X.

 Οι κονσόλες κυκλοφόρησαν νωρίτερα κατά τη διάρκεια του έτους στο παρελθόν, αλλά οι τελευταίοι κύκλοι κονσόλας ξεκίνησαν παραδοσιακά τον Νοέμβριο ή στις αρχές Δεκεμβρίου, επιτρέποντας συνήθως στις εταιρείες να ενισχύουν τα τριμηνιαία στοιχεία πωλήσεων, κάτι που φαίνεται καλό στους επενδυτές. Δεν είναι σαφές γιατί η Microsoft θα είχε ως στόχο την ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο νωρίς, εκτός αν δεν ήθελε να το δοκιμάσει και να το κάνει στην αγορά πριν από τη Sony, αρπάζοντας έτσι πολλές πρώτες πωλήσεις.

 Υπάρχουν ακόμα μεγάλα ερωτηματικά τόσο για το Xbox Series X όσο και για το PlayStation 5. Οι τιμές της κονσόλας επόμενης γενιάς εξακολουθούν να είναι άγνωστες και λόγω της οικονομικής πίεσης που προκαλείται από τον κοραναϊό, θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τους καταναλωτές. Φυσικά, θα εξαρτηθεί επίσης από τις σειρές εκκίνησης και τους αποκλειστικούς τίτλους.

 Ας ελπίσουμε ότι το Xbox θα έχει περισσότερα να μοιραστεί στην εκδήλωση Xbox τον Ιούλιο, αν και φαίνεται πιο πιθανό ότι η τιμολόγηση του Xbox θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Αυγούστου, πιθανώς παράλληλα με την Lockheart's. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη τιμολόγηση, αλλά αν ληφθεί υπόψη το πόσο εκτροχιασμένα σχέδια φέτος, το παράξενο έχει γίνει ο κανόνας.

 Το Xbox Series X έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτήν την περίοδο των διακοπών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.