
Η τελευταία συλλογή πληροφοριών για το Lockhart προέρχεται από τον λογαριασμό Twitter του Windows Central Senior Editor, Jez Corden. Εάν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει αυτή η νέα συσκευή, προφανώς δεν πρόκειται να μοιάζει με την ιδέα/εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δειτε την δημοσίευση του στο Twiitter παρακάτω.
I know a lot of us are using the great Xbox Series "S" concept art that looks like a Gamecube right now (since we don't really have anything else), but Lockhart actually looks a bit more like an Xbox One S, without a disc drive.
— Jez in quarantine ☣ (@JezCorden) July 1, 2020
Άρα το Lockhart "θα μοιάζει λίγο περισσότερο" με το Xbox One S και υποτίθεται ότι δεν θα υπάρχει μονάδα δίσκου θυμίζοντας το υπάρχων ψηφιακό μοντέλο Xbox One S που κυκλοφόρησε τελευταία. Η προσθήκη σε αυτό είναι ότι η Microsoft ζήτησε από τους υπαλλήλους να μεταμφιέσουν το Lockhart (όταν ταξιδεύουν μαζί του) με εξώφυλλα Durango ή Scorpio - κωδικά ονόματα για κιτ ανάπτυξης Xbox One και Xbox One X. Αυτό προσθέτει στη θεωρία ότι το Lockhart έχει διαφορετικό σχήμα από το Xbox Series X..
Add comment
Comments