Νέο στούντιο από την Tencent Holdings

Published on 3 July 2020 at 16:36

Το LightSpeed ​​Studio είναι ένα νέο στούντιο από την Tencent Holdings και θα παράγει παιχνίδια AAA επόμενης γενιάς.

Με επικεφαλής τον βετεράνο της Rockstar Games, Steve Martin, ο οποίος έχει εμπειρία στο Grand Theft Auto 5 και Red Dead Redemption 2, το στούντιο έχει δεσμευτεί για μια «κουλτούρα χωρίς κρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς». Η ομάδα έχει μέχρι στιγμής εμπειρία σε τίτλους από εταιρείες όπως τα Rockstar Games, Respawn Entertainment, 2K Games και Insomniac Games, και το πρώτο εγχείρημα του στούντιο θα είναι ένα παιχνίδι για PlayStation 5 και Xbox Series X.

«Εισάγουμε μια νέα εποχή κουλτούρας παιχνιδιών συνδυάζοντας την παγκόσμια ανάπτυξη με ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς άγχος», δήλωσε ο Martin σε δήλωση. «Από την πρώτη μέρα, οι ομάδες μας θα επικεντρωθούν στην οικοδόμηση παιχνιδιών υψηλότερου επιπέδου, προωθώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα, την προληπτικότητα, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.»

Τον περασμένο μήνα, η Tencent Holdings ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί για την ανάπτυξη του System Shock 3 με την OtherSide Entertainment.

«Ως μικρότερο indie στούντιο, ήταν δύσκολο για εμάς να συνεχίσουμε το έργο μόνοι μας. Πιστεύουμε ότι οι βαθιές δυνατότητες και τεχνογνωσία της Tencent ως κορυφαίας εταιρείας παιχνιδιών θα φέρουν το franchise σε νέα ύψη », δήλωσε το στούντιο με έδρα τη Βοστώνη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.