Το Medium είναι επηρεασμένο από το Silent Hill

Published on 4 July 2020 at 21:44

Το Medium παρουσιάστηκε στο May's Inside Xbox event και είναι ένας από τους τίτλους της επόμενης γενιάς . Το τρέιλερ ήταν τρομακτικό και ο προγραμματιστής Bloober Team στοχεύει να χρησιμοποιήσει υλικό επόμενης γενιάς για να δημιουργήσει κάποια αποκρουστικα πράγματα. 

Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Edge, το οποίο ήταν αρκετά ευγενικό για να δημοσιεύσει μέρος του στο Twitter  ο επικεφαλής σχεδιαστής παιχνιδιών Wojciech Piejko μίλησε εν συντομία για την πλοκή και το θέμα του παιχνιδιού, αλλά δεν αρκεί για να δώσει λεπτομερείς λεπτομέρειες. Λέει ότι το τίποτα δεν είναι ασπρόμαυρο και η χρήση της ικανότητας ενός πνευματικού μέσου θα ανοίξει νέες προοπτικές και ότι τίποτα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται στο τέλος. Κάτι που ελπίζουν να μεταφράσουν σε πλοκή και παιχνίδι.

«Τίποτα δεν είναι απλό, τίποτα δεν είναι ασπρόμαυρο», είπε. «Το παιχνίδι ως μέσο σάς προσφέρει ένα μοναδικό πλεονεκτικό σημείο πέρα ​​από την απλή πρόσβαση των απλών ανθρώπων. Έτσι, η ιστορία έχει δημιουργηθεί με τρόπο που αποκαλύπτετε όλο και περισσότερες πληροφορίες και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει την άποψή σας για άλλους χαρακτήρες και γεγονότα. "

Ο παραγωγός Jacek Zięba συμμετείχε επίσης στη συνέντευξη και ανέφερε την επιρροή του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μίλησε για μια επιρροή που πολλοί άνθρωποι παίρνουν αμέσως από το εμβληματικό Silent Hill franchise. Ήταν ανοιχτός για να πει ότι το παιχνίδι, καθώς και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τους, έχουν μεγάλη επιρροή από τη σειρά, αλλά λέει ότι δεν θέλει το The Medium να είναι μόνο αντίγραφο, αλλά θέλει να φαίνεται με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο με τον οποίο κάποια RPG δράσης μοιάζουν με Souls και δανείζονται από Dark Souls, έστω και απαίσια που το αποκαλούν Hills-like, αλλά αυτό θα ισχύει μόνο του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε η σύγκριση, καθώς έχει λεχθεί ότι το παιχνίδι είναι επίσης παρόμοιο με το Silent Hill και άλλα παρόμοια παιχνίδια τρόμου της εποχής. Για να μην αναφέρουμε, ο συνθέτης Akira Yamaoka θα κάνει κάποια μουσική για το παιχνίδι, ο οποίος συνδέεται στενά με το Silent Hill.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.