Το Ubisoft Forward Showcase έρχεται 12 Ιουλίου και φέρνει νέο trailer

Published on 4 July 2020 at 13:30

Η Ubisoft το Ubisoft Forward, πριν από μερικούς μήνες, και με την πρεμιέρα της 12ης Ιουλίου της εκπομπής να πλησιάζει, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα σύντομο τρέιλερ για  τη διαφημιστική εκστρατεία.

Το gameplay για το Assassin’s Creed Valhalla έχει οριστεί σε πρεμιέρα στο Ubisoft Forward, ενώ είναι επίσης πιθανό ότι θα δούμε πολύ περισσότερα από το Watch Dogs Legion, ελπίζουμε να περιλαμβάνει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Rainbow Six Quarantine και  Gods and Monsters δεν έχουν λάβει πραγματικά ενημερώσεις από την ανακοίνωση τους, οπότε τώρα φαίνεται σαν η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Στην πραγματικότητα, αν δούμε το Gods and Monsters μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που ανακοινώθηκε.

Εν τω μεταξύ, προηγούμενες διαρροές έχουν δείξει ότι το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει επίσης πριν από τον Απρίλιο του 2021, με πρόσφατες αναφορές να ισχυρίζονται ότι στο παιχνίδι  υποτίθεται ότι πρωταγωνιστεί ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad  οπου θα ανακοινωθεί αυτόν τον μήνα. Μπορεί επίσης να δούμε περισσότερα από τα επερχόμενα Roller Champions.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.