Το Dev Kit του Lockhart είναι εύκολο στη χρήση/προγραμματισμό (ΦΗΜΗ)

Published on 5 July 2020 at 21:56

Όσο περνάνε οι ημέρες όλο και συμπληρώνουμε το puzzle για το Lockhart ! Ένας χρήστης του ιστότοπου NeoGAF μοιράστηκε τα σχόλια από έναν φίλο του κλάδου σχετικά με το Xbox Lockhart - την "μικρή "κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft . Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι πληροφορίες έχουν ελεγχθεί από έναν συντονιστή στον πίνακα μηνυμάτων, αλλά και πάλι κρατάμε επιφυλάξεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο προγραμματιστής εξήγησε ότι δεν είχαν λάβει κανένα είδος υλικού(dev kit) για το Lockhart μέχρι πρόσφατα, καθιστώντας πιο δύσκολη τη βελτιστοποίηση για το σύστημα (Lockhart) μέσω του dev kit του Anaconda (Xbox Series X). Ωστόσο, οι ανησυχίες εξαφανίστηκαν όταν έφτασαν τελικά τα κιτ ανάπτυξης του Lockhart:

"Είναι πράγματι η ίδια CPU και  ο SSD και το να τρέχει κανείς σε αυτήν τη συσκευή ήταν πολύ εύκολο σε σύγκριση με το Anaconda που τρέχει σε προφίλ Lockhart. Καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά που θέλουμε στο Anaconda και να την εκτελέσουμε για Lockhart χωρίς μεγάλο κόπο αλλά απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι ο κώδικας λειτουργεί και στα δύο μηχανήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι κάτι για το οποίο πραγματικά ανησυχούμε πια. Καθώς η γενιά συνεχίζεται, νιώθω ότι αυτή θα είναι η προσέγγιση για πολλά στούντιο. Ξεκινάμε από το Anaconda και μετά βελτιστοποιήσουμε για το Lockhart. Δεν υπάρχει τίποτα που το Lockhart δεν μπορεί να κάνει!Κάνει τα ίδια που μπορεί να κάνει και  το Anaconda. "

"Για μικρότερες ομάδες θα μπορούσα να δω τη διαδικασία βελτιστοποίησης να είναι πιο χρονοβόρα, αλλά τα εργαλεία που παρέχονται από τη Microsoft έχουν προχωρήσει πολύ. Διευκολύνουν την μετάβαση από το ένα σετ στο άλλο και το κιτ Lockhart είναι εξοπλισμένο με πολλά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να δούνε ακριβώς πού πρέπει να εξεταστεί ο κώδικας. Το Ray Tracing είναι ένας τομέας στον οποίο φαινόταν να έχουν επικεντρωθεί και έχει καταστήσει πολύ εύκολο να προσαρμόσετε τα επίπεδα του. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.