Η ανακοίνωση για το Xbox Series X Event πιθανόν να έρθει σήμερα [ΦΗΜΗ]

Published on 6 July 2020 at 15:59

 Η εταιρεία δεν έχει δηλώσει πότε θα συμβεί αυτό αν και οι φήμες δείχνουν ότι η 23η Ιουλίου θα είναι η ημέρα. Είναι ενδιαφέρον ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε μια ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία του event κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα, αλλά ίσως και αργότερα μέσα στην ημέρα.

 Ο αναλυτής της Niko Partners, Daniel "ZhugeEX" Ahmad δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξουν "κάποια νέα σύντομα όταν θα εμφανιστεί περισσότερο περιεχόμενο επόμενης γενιάς". Έμφαση πρέπει να δοθεί στο «πότε» και «θα εμφανιστεί» που φαίνεται να αναφέρεται σε μια ανακοίνωση ημερομηνίας. Όταν ρωτήθηκε πόσες ημέρες είναι "σύντομα", ο Ahmad απάντησε, "Όπως ένα ή έτσι".

Ο Insider Klobrille πόσταρε επίσης στο Twitter «πρέπει να είναι μια διασκεδαστική εβδομάδα μπροστά». Όταν ρωτήθηκε αν το event του Xbox θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, απάντησε αρνητικά. Αυτό ταιριάζει στις προηγουμενες φήμες για την εβδομάδα της 23ης Ιουλίου, αν όχι την ίδια την ημέρα. Και πάλι όμως μέχρι να γίνει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να τα είμαστε για τίποτα σίγουροι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.