Η Microsoft αποκάλυψε ημερομηνία για το Xbox Series X Event.

Published on 6 July 2020 at 17:49

Δεν πέρασαν τελικά πολλές ώρες από την τελευταία δημοσίευση που κάναμε για το σχετικό event και τελικά ήρθε η  ανακοίνωση από την Microsoft ότι το πολυαναμενόμενο event για  Xbox Series X αυτού του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στις 7μ.μ.!

Θα υπάρξει ένα pre-show ως μέρος της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Geoff Keighley στο YouTube Gaming ως μέρος του Summer Game Fest, το οποίο θα ξεκινήσει μια ώρα πριν.

Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο μέχρι τώρα, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι θα δούμε  το Halo Infinite, καθώς και ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις παιχνιδιών.

"Τον Ιούλιο, θα αφιερώσουμε χρόνο για να επικεντρωθούμε στα απίστευτα παιχνίδια που προέρχονται από τα Xbox Game Studios. Ορισμένες από τις ομάδες στούντιο μας ανυπομονούν να μοιραστούν την πρώτη ματιά σε νέο gameplay, πληροφορίες από ομάδες ανάπτυξης που έχουν βελτιστοποιηθεί για το Xbox Series X και ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν την αρχική ματιά σε αυτό που εργάζονται μερικές από αυτές τις ομάδες."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.