Ίσως έχουμε μια σημαντική προσθήκη στο Xbox Game Pass αμέσως μετά την κυκλοφορία. Το Cyberpunk 2077 είναι ένας «πρωταρχικός υποψήφιος» -(ΦΗΜΗ)

Published on 8 July 2020 at 12:05

Ένα μεγάλο, πολυαναμενόμενο παιχνίδι από third-party στούντιο  θα βγει στο Xbox Game Pass λίγο μετά την κυκλοφορία του και η ανακοίνωση θα γίνει κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase σύμφωνα με νέες φήμες..

Ο Jeff Grubb του Venture Beat, ο οποίος αποδείχθηκε αξιόπιστη πηγή αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αποκάλυψε σήμερα ότι η Microsoft θα μιλήσει πολύ για το Xbox Game Pass κατά τη διάρκεια του event της 23ης Ιουλίου. Η εταιρεία θα επιβεβαιώσει επίσης ότι ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι από 3rd party στούντιο θα έρθει για το Xbox Game Pass  λίγο μετά την κυκλοφορία του, και ο Grubb πιστεύει ότι το Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red είναι πρώτος υποψήφιος.

Αλλά αυτό είναι όπου η στρατηγική  της Microsoft θα μπορούσε να παίξει μεγάλο ρόλο. Να περιμένουμε από τη Microsoft να προσπαθήσει να κάνει μια μεγάλη "έκπληξη" ανακοινώνοντας ένα αναμενόμενο παιχνίδι από 3rd party στούντιο που χτυπά το Game Pass λίγο μετά την κυκλοφορία του. Το Cyberpunk 2077 φαίνεται σαν πρωταρχικός υποψήφιος.

Το Xbox Games Showcase, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου, αναμένεται να είναι ένα εξαιρετικό event, ειδικά σε σύγκριση με το event του Μαΐου που παρουσίασε πολύ λίγο gameplay και πάρα πολλά κινηματογραφικά τρέιλερ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Microsoft θα δείξει περισσότερο Halo Infinite και άλλα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα Xbox Game Studios. Αυτή η μεγάλη ανακοίνωση του Xbox Game Pass θα ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.