Ο "δημιουργος" του God Of War "υπερασπίζεται"την αύξηση τιμών στα παιχνίδια.

Published on 9 July 2020 at 22:21

Στις αρχές αυτού του μήνα όταν η 2K Games ανακοίνωσε ότι οι τυπικές εκδόσεις της επόμενης γενιάς του NBA 2K21 θα έχουν αύξηση των τιμών των αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε εάν μπορεί να καταλήξει σε κάλο (για εμάς πάντα) . Από τότε η εταιρεία υπερασπίστηκε την τιμή και ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με το εάν απαιτείται ή όχι η νέα τιμή. Τώρα ένας εξέχων διευθυντής έχει σταθμίσει την αύξηση των τιμών, αλλά η συλλογιστική μπορεί να μην ταιριάζει καλά με κάποιους.

Στο Twitter, ο διευθυντής του God of War Cory Barlog απάντησε σε μια δημοσίευση λέγοντας ότι δεν θα ξόδευαν 70 $ σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Ο Barlog είπε ότι οι τιμές των παιχνιδιών πρέπει να αυξηθούν. Διευκρίνισε επίσης το σκεπτικό του, λέγοντας ότι προτίμησε μια μικρή αύξηση των τιμών σε αντίθεση με το " να είναι γεμάτο με μικρο συναλλαγές" του σύγχρονου παιχνιδιού.

Στα χαρτιά, αυτό που λέει το Barlog έχει νόημα, αλλά δεν υπάρχει επίσης ένδειξη ότι μια πιθανή αύξηση των τιμών θα είχε σημασία από αυτή την άποψη. Η 2K Games δεν έδωσε καμία ένδειξη ότι οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X του 2K21 δεν θα έχουν τα ίδια μοντέλα μικρο συναλλαγών με τις τρέχουσες εκδόσεις. Αυτή είναι επίσης μια ερώτηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι τιμές των παιχνιδιών παρέμειναν οι ίδιες για 15 χρόνια στην Αμερική, άλλες περιοχές έχουν δει τις τιμές στα παιχνίδια να αυξάνονται αργά όλα αυτά τα χρόνια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.