Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν το Project xCloud για απομακρυσμένη πρόσβαση στα Xbox Dev kit

Published on 11 July 2020 at 00:05

Η παγκόσμια πανδημία έχει εισαγάγει ένα πλήθος προκλήσεων για τα στούντιο παιχνιδιών καθώς πολλοί προγραμματιστές συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι. Σήμερα, η Microsoft ανέφερε λεπτομερώς ένα νέο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση στο Xbox Development Kits μέσω του Project xCloud. Με την πρόσβαση στην εφαρμογή PC Content Test (PC CTA), οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τους μέσω μιας έκδοσης 60 FPS του Project xCloud με χαμηλό latency.

Πολλοί από τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν αυτό αποτελούν μέρος των Xbox Game Studios, όπως η Ninja Theory,  Playground Games, Rare,  Turn 10 Studios και  Undead Lab. Ορισμένες εταιρείες τρίτων προγραμματιστών χρησιμοποιούν επίσης αυτήν την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των Eidos-Montréal και Infinity Ward.

Ο Sean Davies, τεχνικός διευθυντής της Rare, ανέφερε ότι οι δοκιμές κατασκευών έγιναν εξαιρετικά δύσκολες αλλά με τη χρήση αυτού του νέου Project xCloud PC CTA οι δοκιμές επανήλθαν στο φυσιολογικό και όποτε κάτι πήγε στραβά, η ομάδα έχει τώρα "ευελιξία να αντιδρά για να μην πάει στραβά. " Όποτε εάν αναλογιστούμε ότι οι προγραμματιστες εργάζονται με αυτό τον τρόπο τότε θα δούμε τα νέα παιχνιδια να μην παίρνουν καμμια παράταση σε κυκλοφορία και παράλληλα βλέπουμε την δύναμή που μπορεί να προσφέρει το Xcloud πέραν από της γνώστες λειτουργίες που έχουμε δει έως τώρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.