Μια μεγάλη συλλογή Tomb Raider έρχεται τον επόμενο μήνα (ΦΗΜΗ)

Published on 10 July 2020 at 11:30

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ανώνυμες μεν και ίσως αναξιόπιστες για το  Tomb Raider αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Εάν αληθεύει ηSquare Enix φέρεται να εργάζεται σε μια καταπληκτική συλλογή για το franchise Tomb Raider. Όχι μόνο θα περιλαμβάνει σύγχρονες κυκλοφορίες Tomb Raider, αλλά και κλασικά παιχνίδια Tomb Raider από προηγούμενες γενιές. Επίσης, δεν απέχει πολύ από την επίσημη κυκλοφορία, καθώς η διαρροή ισχυρίζεται ότι θα φτάσει στις 27 Αυγούστου.

Τα νέα προέρχονται από μια ανώνυμη αναρτημένη φωτογραφία για ένα προϊόν που ονομάζεται Tomb Raider: The Ultimate Experience. Η εικόνα περιλαμβάνει κομμάτια του Tomb Raider promo art στην κορυφή, το λογότυπο στη μέση και στη συνέχεια τις λέξεις, "Relive Lara's Greatest Adventures In One Ultimate Package", με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 27 Αυγούστου στο κάτω μέρος. Το πακέτο franchise Tomb Raider προορίζεται για PC, PS4, Switch, Stadia και Xbox One.

Οι εικόνες προώθησης βρίσκονται στο κορυφαίο σημείο σε τρεις διαφορετικές γενιές του Tomb Raider. Η πρώτη εικόνα περιλαμβάνει μια Lara Croft από την εποχή της αρχικής τριλογίας στο πίσω μισό της δεκαετίας του '90. Η δεύτερη εικόνα φαίνεται ότι είναι από τα τρία παιχνίδια στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2000, δηλαδή το Tomb Raider Legend και το Underworld. Η τελευταία εικόνα είναι απολύτως από τα πρόσφατα τρία παιχνίδια Tomb Raider της Crystal Dynamics.

Εάν η Square Enix ήθελε πραγματικά, θα μπορούσε να συγκεντρώσει πάνω από 10 διαφορετικά παιχνίδια Tomb Raider σε ένα μόνο πακέτο. Και αν αυτή η φημολογούμενη διαφημιστική τέχνη είναι ακριβής, σίγουρα φαίνεται ότι το θέλει η Square Enix. Θα μπορούσε ακόμη και να κάνει το πακέτο ακόμη μεγαλύτερο, συμπεριλαμβάνοντας το Lara Croft και το Guardian of Light και τη συνέχεια του. Εάν η Square Enix ήταν πραγματικά τολμηρό, θα μπορούσε να μεταφέρει και τα τρία παιχνίδια Tomb Raider από το Game Boy.

Ωστόσο, πρέπει να επαναληφθεί ότι αυτή η "διαρροή" εικόνα δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Αύγουστο, μια επίσημη επιβεβαίωση από την Square Enix θα έπρεπε να έρθει σύντομα εάν η διαρροή είναι ακριβής. 

Το Tomb Raider: Το Ultimate Experience είναι ένα φημολογούμενο πακέτο που κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου σε PC, PS4, Stadia, Switch και Xbox One.Για να δούμε εάν θα βγει πραγματική η φήμη η απλά θα ξεχαστεί όπως και κάθε άλλη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.