Άλλοι 2 χαρακτήρες αποκαλύπτονται για το Cyberpunk 2077

Published on 11 July 2020 at 10:30

Ενώ η αναμονή συνεχίζεται, το CD Projekt Red αποκάλυψε τις εικόνες δύο νέων  χαρακτήρων στο σύμπαν του Cyberpunk 2077 με τα ονόματα των κυρίων Goldhand και Jenkins.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, το Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Ενώ οι παίκτες περιμένουν υπομονετικά τον τίτλο, το Twitter  του Cyberpunk 2077 έχει απασχοληθεί ρίχνοντας στους θαυμαστές κάποιο περιεχόμενο από το παιχνίδι. Πιο πρόσφατα, έδειξαν δύο νέους χαρακτήρες: ο κ. Goldhand και ο κ. Jenkins.

Ο κ. Goldhand είναι, φυσικά, ο κομψός άνθρωπος με τα χρυσά χέρια. Δυστυχώς, μόνο τα ονόματα μαζί με τις φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε tweet χωρίς άλλες πληροφορίες σχετικά με τους χαρακτήρες που δόθηκαν, σε αντίθεση με την πρόσφατα αποκαλυφθείσα Evelyn Parker της συμμορίας Mox.  Αν και, το Deep Dive του 2019, ένας μισθοφόρος φαίνεται να λέει «Ο κ. Hands με έστειλε», που φαίνεται να αποτελεί αναφορά στον κ. Goldhand.

Οι θαυμαστές ξέρουν λίγο περισσότερα για τον κ. Jenkins, από την άλλη πλευρά. Παίζοντας ως Corpo-Rat, ο V εργάζεται ως αξιωματικός της Jenkins, ο οποίος είναι τρελός που δεν πήρε προαγωγή. Ο V πιάστηκε στη μέση μιας διαμάχης μεταξύ Jenkins και ενός άλλου εκτελεστικού. Πολλοί στο Twitter συγκρίνουν γρήγορα τον μυστηριώδη κ. Jenkins με τον Illusive Man από τη σειρά Mass Effect, λόγω της δυσοίωνης στάσης του και του αινιγματικού σχεδιασμού του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.