Το Ps store διέρρευσε πρώτες πληροφορίες για το Far cry 6

Published on 10 July 2020 at 14:58

Φαίνεται ότι το Playstation Store μόλις διέρρευσε το επόμενο μέρος της σειράς Far Cry, Far Cry 6. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Far Cry 6 θα εμφανίζει το Giancarlo Esposito του Breaking Bad. Σύμφωνα με το κατάστημα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2021.
Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Dani Rojas. ένας τοπικός Yaran που θα γίνει αντάρτης μαχητής για να απελευθερώσει το έθνος.

 Σύμφωνα με της διαρροές  το παιχνίδι θα είναι μεγαλύτερο από όλα τα άλλα της σειράς και θα έχει ζούγκλες, παραλίες και την πρωτεύουσα Yara.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει τόσο σε τρέχουσες όσο και σε επόμενες  πλατφόρμες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν οι εκδόσεις κονσόλας επόμενης γενιάς θα διαθέτουν σημαντικά βελτιωμένα γραφικά. 

"Καλώς ήλθατε στη Yala, έναν τροπικό παράδεισο του οποίου ο χρόνος έχει παγώσει. Ο δικτάτορας  Anton Castile, σκοπεύει να αφήσει τον γιο του Diago να ακολουθήσει την αιματηρή του ροή και να αποκαταστήσει την προηγούμενη δόξα της χώρας με κάθε κόστος. Η αδυσώπητη καταπίεσή τους πυροδότησε τη φωτιά της επανάστασης. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.