Το Cyberpunk 2077 δεν θα έρθει για το Xbox Game Pass μας λέει o Manager της CD Projekt RED

Published on 15 July 2020 at 03:51

Ο Jeff Grubb της VentureBeat εξετάζει τι θα έκανε η Microsoft ως απάντηση στην αποκλειστική στρατηγική της Sony. Κάποιος πίστευε ότι ήταν αντί να πάει στην ίδια διαδρομή ίσως να έπαιζε με μεγάλες κυκλοφορίες την πρώτη μέρα στο Game Pass. Έτυχε να χρησιμοποιήσει το Cyberpunk 2077 ως παράδειγμα, και ο επικεφαλής διευθυντής δημοσίων σχέσεων για το CD Projekt RED, Radek Grabowski, μίλησε για να πει ότι θα έπρεπε να βρει ένα άλλο παράδειγμα, επειδή δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για το 2077 για να ερθει στο Game Pass.

Φυσικά, αυτό δεν είναι περίεργο ειλικρινά, καθώς είναι σπάνιο να κυκλοφορήσει ένας σημαντικός AAA τίτλος και την ίδια ημέρα και ημερομηνία να μπει στο Game Pass, .Το Cyberpunk 2077 είναι μια από τις πιο αναμενόμενες επερχόμενες κυκλοφορίες, οπότε η τοποθέτηση σε μια υπηρεσία όπως το Game Pass θα ήταν αντιπαραγωγικο (για την εταιρία ), τουλάχιστον κατά την κυκλοφορία του. Δεν είναι έξω από τη σφαίρα της πιθανότητας το παιχνίδι να φτάσει στο Game Pass πολύ αργότερα όπως έκανε το The Witcher 3 αλλά θα είναι καλό χωρίς αμφιβολία.

Αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα από την πλευρά του Grubb και θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αντίθετη στρατηγική για τις πιο παραδοσιακές αποκλειστικές προσφορές της Sony. Το Xbox Games Showcase έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου, οπότε ας δούμε τι θα εμφανιστεί εκεί για να δούμε αν μπορεί να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.