Η Velocity Architecture του Xbox Series X «θα ενεργοποιήσει εντελώς νέα σενάρια παιχνιδιού»

Published on 14 July 2020 at 21:24

Η Microsoft μιλάει περισσότερο σε βάθος για το Xbox Velocity Architecture, το οποίο θα ενσωματωθεί ως μέρος της σειράς Xbox X για να «προωθήσει την καινοτομία παιχνιδιών» στην κονσόλα επόμενης γενιάς. 

Η Αρχιτεκτονική περιλαμβάνει τέσσερα βασικά στοιχεία στο Custom NVME SSD, Hardware Accelerated Decompression, New DirectStorage API και Sampler Feedback Streaming (SFS).Μπορείτε να βρείτε πιο τεχνικές λεπτομέρειες στο πλήρες άρθρο στο Xbox Wire.

Η Microsoft λέει ότι η αρχιτεκτονική Velocity είναι η «ψυχή» του Xbox Series X και παρέχει ένα νέο επίπεδο απόδοσης και δυνατοτήτων πέρα ​​από τις αρχικές προδιαγραφές του ίδιου του υλικού.

"Η Xbox Velocity Architecture επανεξετάζει ουσιαστικά πώς ένας προγραμματιστής μπορεί να επωφεληθεί από το υλικό που παρέχεται από το Xbox Series X. Από εντελώς νέες τεχνικές απόδοσης έως την εικονική εξάλειψη των χρόνων φόρτωσης, σε μεγαλύτερους, πιο δυναμικούς κόσμους όπου εσείς ως gamer μπορείτε να επιλέξει πώς θέλετε να εξερευνήσετε, δεν μπορούμε να μην είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από τα πρώτα αποτελέσματα που βλέπουμε ήδη. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.