Το μέγεθος εγκατάστασης (των παιχνιδιών) του Xbox Series X θα είναι «όσο το δυνατόν μικρότερό»

Published on 15 July 2020 at 20:27

Μετά τη χθεσινή ματιά στην αρχιτεκτονική Xbox Velocity του Xbox Series X, ο διευθυντής της διαχείρισης προγραμμάτων Jason Ronald μιλούσε περισσότερο για τα μεγέθη αρχείων σε μια συνέντευξη στο IGN.

Οταν ρωτήθηκε για το πόσο χώρο στον SSD θα καταληφθεί από αρχεία συστήματος, ο Ρόναλντ εξήγησε ότι δεν μπορούσε ακόμη να μιλήσει για αυτό, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι τα μεγέθη παιχνιδιών επόμενης γενιάς θα γίνουν "όσο το δυνατόν μικρότερα":

"Δεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τους τελικούς αριθμούς, επειδή ακόμα ολοκληρώνουμε την εμπειρία για το χρήστη  αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε πράγματα όπως η αποσυμπίεση υλικού ως παράδειγμα που θέλουμε να είμαστε τόσο σεβαστοί όσο και είναι δυνατόν και να βεβαιωθούμε ότι το πραγματικό αποτύπωμα παιχνιδιού σε αυτήν τη μονάδα δίσκου είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. "

"Έχουμε και άλλες δυνατότητες που έχουμε παράσχει στους προγραμματιστές, έτσι ώστε  να μπορούν να είναι πιο "έξυπνοι" για το τι στοιχεία πραγματικά εγκαθίστανται . Έτσι, για παράδειγμα, εάν είστε πρωταρχικά αγγλόφωνος παίκτης, ίσως δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη άλλες γλώσσες ή αρχεία ήχου, ώστε να μπορούμε να μειώσουμε και πάλι αυτό το αποτύπωμα συνολικά. "

Ο Ronald συνέχισε επίσης να το συζητά λίγο περισσότερο σε επόμενες ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας ότι τα μεγέθη παιχνιδιών Xbox Series X θα εξαρτηθούν φυσικά από τον τύπο του παιχνιδιού και η Microsoft συνεργάζεται στενά με προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο για να βρει τις σωστές λύσεις για τους τίτλους τους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.