Το eFootball PES περνάει σε νέο επίπεδο.

Published on 18 July 2020 at 10:16

Η Konami ήταν σε μεγάλο βαθμό σιωπηλή σχετικά με τα σχέδιά της για την επόμενη δόση στην ποδοσφαιρική σειρά τους, το eFootball PES 2021. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ότι φετινή έκδοση θα ακυρωθεί αλλά στη συνέχεια διέρρευσε ότι θα ήταν αντί αυτού θα βγει μια ενημέρωση για το eFootball PES 2020. Λοιπόν, τώρα έχουμε επιβεβαίωση αυτού, καθώς και μεγάλες αλλαγές που έρχονται για το franchise  ξεκινούν τον επόμενο χρόνο.

Μέσω του eFootball PES Twitter που ανακοινώθηκε η Konami επισύναψε μια δήλωση που επιβεβαιώνει τη νέα κατάσταση για το 2021 ως ενημέρωση αντί για μια πλήρη κυκλοφορία. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι λένε ότι ένας από τους λόγους για αυτό είναι ότι βρίσκονται στη διαδικασία κατασκευής της επόμενης καταχώρησης με νέα μηχανή γραφικών βασιζόμενη στην Unreal. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το 2020/2021 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την τελευταία φορά που θα χρησιμοποιηθεί η Fox Engine της Konami.

Δεν έχει δοθεί ημερομηνία για το πότε να περιμένετε την ενημέρωση, αλλά η προηγούμενη διαρροή έδειξε κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Το eFootball PES 2020 είναι διαθέσιμο τώρα για PlayStation 4, Xbox One και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.