Η Microsoft κυκλοφορεί νέο teaser κλιπ για το Halo: Infinite

Published on 16 July 2020 at 18:37

Η Microsoft και η 343 Industries κυκλοφόρησαν ένα νέο teaser clip για το Halo: Infinite. Αυτό το κλιπ δείχνει τον αριθμό «117» και το tweet της Microsoft γράφει «Ο μύθος σας το κάνει κάτι περισσότερο από έναν αριθμό».

Όσοι αναρωτιούνται, αυτός είναι ο  αριθμός του Master Chief. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια υπόδειξη για κάτι άλλο. Ίσως να μεταφράζεται σε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

 Τον Ιούνιο του 2020, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης ένα άλλο τρέιλερ για το Halo: Infinite. Αυτό το τρέιλερ υπαινίσσεται το Banished να επιστρέφει σε αυτό το νέο παιχνίδι Halo.

 Το Halo: Infinite θα χρησιμοποιεί μια νέα μηχανή γραφικών την Slipspace Engine. Όπως σημείωσε η 343 Industries, η μηχανή γραφικών έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τον υπολογιστή. Επιπλέον η ομάδα στοχεύει να αντιμετωπίζει τους παίκτες υπολογιστών ως πολίτες πρώτης κατηγορίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πρώτο τρέιλερ για το Halo: Infinite, που κυκλοφόρησε το 2019 κυκλοφόρησε στον υπολογιστή.

 Το Halo Infinite συνεχίζει την ιστορία του Master Chief ως το τρίτο κεφάλαιο του Reclaimer Saga. Αυτή είναι μια άμεση συνέχεια του Halo 5: Guardian το οποίο δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ στον υπολογιστή. Η Microsoft δεν έχει ακόμα σχέδια να φέρει το Halo 5 για υπολογιστή. 

 Η Microsoft και η 343 Industries θα αποκαλύψουν το πρώτο τρέιλερ παιχνιδιού για το Halo: Infinite την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παιχνιδιών πρώτου μέρους του Xbox Series X της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.