Το Event του Xbox Series X θα διαρκέσει περίπου μία ώρα

Published on 16 July 2020 at 22:59

Το Xbox Games Showcase έχει προγραμματιστεί για μια εβδομάδα από τώρα, με τις 23 Ιουλίου να είναι η ημέρα όπου θα παρουσιαστούν πολλά μεγάλα παιχνίδια που έρχονται στο Xbox Series X (και το Xbox One). Ως η πρώτη επίδειξη της Microsoft αφιερωμένη στο είδος των εμπειριών επόμενης γενιάς που περιμένουμε όλοι και σίγουρα φαίνεται ότι η Microsoft έχει πολλά να δείξει.

Πρόσφατα στο Twitter, ο Aaron Greenberg της Microsoft - επικεφαλής μάρκετινγκ του Xbox - αποκάλυψε ότι το Xbox Games Showcase θα έχει  διάρκεια περίπου μία ώρα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, πρόσθεσε ότι η εκπομπή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στα παιχνίδια και δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση για «επιχειρήσεις, συσκευές ή παρόμοια νέα».

Το  Xbox Lockhart, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο, έτσι ώστε να συμβαδίζει με την υπόσχεση του Greenberg σχετικά με την απουσία ειδήσεων σε συσκευές. Εν τω μεταξύ, οι φήμες υποδηλώνουν ότι δεν θα μάθουμε ακόμη για την τιμή του Xbox Series X, κάτι που έχει νόημα, καθώς αυτό θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ως κίνηση στρατηγικής.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.