Καλό είναι να μην περιμένουμε ανακοίνωση τιμής για το Series X στο επερχόμενο Event

Published on 17 July 2020 at 11:48

Η Microsoft αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολυαναμενόμενη εκδήλωση Xbox Games Showcase της επόμενης εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου ότι η αποκάλυψη τιμής Xbox Series X είναι απίθανο να εμφανιστεί.

Σε μια ενημέρωση στο Twitter, ο GM του μάρκετινγκ Xbox Games, Aaron Greenberg, αναγνώρισε ότι υπήρξαν κάποιες «άγριες προσδοκίες» και διευκρίνισε ότι η εκπομπή θα επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε παιχνίδια και όχι σε «επιχειρήσεις, συσκευές ή παρόμοιες ειδήσεις». 

Ο Greenberg ανέφερε επίσης ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες και ενημερωμένη εμφάνιση σε μερικά από τα παιχνίδια που έχει ήδη αποκαλύψει η Microsoft, ενώ το pre show (ξεκινώντας μία ώρα πριν) θα περιλαμβάνει αποκαλύψεις, προβλέψεις, πληροφορίες και πολλά άλλα σε μερικούς ήδη ανακοινωμένους τίτλους που έρχονται στο Xbox.

Το Xbox Games Showcase θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο YouTube (1080p / 60fps ακολουθούμενο από 4K / 60fps VOD), Twitch, Facebook και Twitter και φυσικά θα το καλύψουμε και εμείς σαν σελίδα μαζί με τους Retro X Gamers.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.