Έρχεται δωρεάν Xbox Live Multiplayer;; (ΦΗΜΗ)

Published on 21 July 2020 at 08:07

Πρόσφατα, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι οι ετήσιες συνδρομές Xbox Live Gold έχουν αφαιρεθεί από το Microsoft Store, οδηγώντας τον κόσμο σε διάφορες εικασίες ότι έρχονται  σημαντικές αλλαγές.

Μερικοί χρήστες έχουν προτείνει ακόμη και ότι η εταιρεία ενδέχεται να την καταργήσει εντελώς και να κάνει το Xbox Live multiplayer εντελώς δωρεάν, και σύμφωνα με μια σημαντική βιομηχανία, αυτό θα μπορούσε πραγματικά να γίνει πραγματικότητα.

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο podcast Crossfire, ο δημοσιογράφος της VentureBeat, Jeff Grubb, ρωτήθηκε για αυτήν τη φήμη και αποκάλυψε ότι ενώ δεν είναι 100% σίγουρος αλλά έχει ακούσει ότι υπήρχε μια καλή πιθανότητα ότι πολλοί παίκτες θα έπαιρναν δωρεάν:

"Νομίζω ότι το έχω ακούσει πολύ. Ξέρετε, δεν πρόκειται να πω ότι είναι 100% σίγουρο αλλά νομίζω ότι είναι πολύ κοντά."

Ο Grubb μίλησε στο podcast για το πώς το Xbox Live Gold "δεν θα είναι για πολύ καιρό σε αυτόν τον κόσμο" και θα είναι ένα"ξεκίνημα" ως μέρος των αλλαγών. Επίσης ανακούφισε τους φόβους του οικοδεσπότη ότι το Xbox Live Gold μπορεί να συνδυαστεί με το Xbox Game Pass Ultimate δηλώνοντας, "Δεν θα ανησυχούσα για αυτό αν ήμουν εσύ."

Φυσικά, ακόμη και ο ίδιος ο Grubb λέει ότι δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για αυτό, οπότε σας προτείνουμε να το πάρετε με επιφύλαξη προς το παρόν. Ωστόσο, έχουμε τουλάχιστον κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί να είναι δωρεάν το multiplayer του Xbox Live, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι η Microsoft θα μας δώσει μια μεγάλη ανακοίνωση στο  μέλλον!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.