Ισώς δουμε ενα ingame Engine Trailer για το νέο Fable στο επερχόμενο event(ΦΗΜΗ)

Published on 20 July 2020 at 18:36

Aυτήν την εβδομάδα η Microsoft θα φιλοξενήσει ένα event αφιερωμένο στο Xbox Series X που θα επικεντρώνεται σε τίτλους πρώτου μέρους από τα Xbox Game Studios. Ένας τέτοιος τίτλος που φημολογείται ότι είναι σε εξέλιξη είναι το Fable 4 με τον προγραμματιστή του Forza Horizon (Playground Games) στο τιμόνι. Σύμφωνα με τον Klobrille, η εν λόγω ανακοίνωση δεν θα συνοδεύεται από μια επίδειξη παιχνιδιού.

«Ακριβώς για να επιτευχθεί αυτή η προσδοκία, δεν νομίζω ότι κανένας θα πρέπει να περιμένει μια ανακοίνωση Fable με μια επίδειξη παιχνιδιού όπως αυτό που θα γίνει στο Halo Infinite», είπε στο ResetEra. Αντί αυτού, η αποκάλυψη θα μοιάζει προφανώς σαν την ανακοίνωση της Sony με το  Horizon: Forbidden West "Υποθέτω ότι αυτό θα είναι μάλλον σαν το Horizon II, με ένα in game Engine τρέιλερ ενδεικτικό το τι να περιμένουμε."

Από πέρυσι, έχουν υπάρξει διάφορες διαρροές για το επόμενο Fable.Η Microsoft ζήτησε πρόσφατα να ανανεωθεί το εμπορικό σήμα, πυροδοτώντας περαιτέρω μια συζήτηση για μια αποκάλυψη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.