Η παραγωγή του The Medium είναι μία από τις μεγαλύτερες της Bloober Team

Published on 22 July 2020 at 19:48

Το The Medium είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που επηρεάζεται από το Silent Hill και έκανε αρκετή εντύπωση όταν αποκαλύφθηκε τον Μάιο. Το παιχνίδι προέρχεται από την ομάδα  Bloober και όπως σχεδόν σίγουρα έχετε παρατηρήσει, φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερη παραγωγή από την προηγούμενη παραγωγή τους.

Σε μια συνέντευξη με τον Διευθύνων Σύμβουλο Piotr Babieno μίλησε για την παραγωγή του παιχνιδιού λέγοντας ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα project που έχει πάρει η ομάδα με προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων PLN, που ισοδυναμεί με περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. Για λόγους σύγκρισης, ο άλλος τίτλος επόμενης γενιάς που εργάζεται το Observer: System Redux, έχει μόνο προϋπολογισμό 10 εκατομμυρίων PLN. Λέει ότι βλέπουν το The Medium ως την αρχή μιας μετάβασης σε υψηλότερους προϋπολογισμούς για αυτούς στο είδος τρόμου.

«Οι ροές αυξάνονται από το 2017. Πηδούμε από την τρέχουσα παραγωγή μεσαίων παιχνιδιών στην τιμή των περίπου 20-29 $ και θα εισέλθουμε στο ράφι για περίπου 49-59 $. Θα ήθελα να επισημάνω ότι όταν λέω «υψηλότερος προϋπολογισμός» εννοώ το είδος μας, δηλαδή τον τρόμο και όχι το επίπεδο των Witchers ή του Cyberpunk.

«Στην περίπτωση του Medium, θα είναι πάνω από 30 εκατομμύρια PLN και το Observer System Redux - θα είναι κάτω από τα 10 εκατομμύρια PLN. Αυτά είναι ποσά που περιλαμβάνουν την παραγωγή και το μάρκετινγκ από κοινού. "

Στην ίδια συνέντευξη, ανέφερε ότι το Medium έχει φτάσει στο «παράθυρο κυκλοφορίας» για το Xbox Series X, επιβεβαιώνοντας ότι στοχεύουν στο παράθυρο κυκλοφορίας με το νέο σύστημα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσης σε υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.