Το Elden Ring δεν θά έρθει στο event του Ιουλίου. (ΦΗΜΗ)

Published on 22 July 2020 at 16:00

Από τότε που ανακοινώθηκε στην E3 του περασμένου έτους, οι θαυμαστές της FromSoftware περιμένουν με ανυπομονησία λεπτομέρειες σχετικά με το Elden Ring. Υπήρξαν διαρροές, όπως πώς χρησιμοποιεί τη δυναμική άγρια ​​φύση, αλλά δεν έχουν ακόμη δοθεί περισσότερες επίσημες πληροφορίες. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το επερχόμενο event  παιχνιδιών πρώτου μέρους για το Xbox Series X δεν θα είναι το μέρος για να μάθετε περισσότερα.

 Ο Jeff Grubb του VentureBeat έκανε tweet για πολλές αναφορές για το παιχνίδι δράσης Rog ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί. Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι, «Υπάρχει καλύτερη πιθανότητα για ένα Μπαγκουγκάν αντι για το Elden ring την Πέμπτη». Δεδομένου ότι ο πρώτος είναι αποκλειστικός για το Nintendo Switch, θα πούμε ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να δούμε το Elden Ring να εμφανιστεί αύριο.

 Το Elden Ring βρίσκεται σε εξέλιξη για Xbox One, PS4 και PC με τον συγγραφέα Games of Thrones, George R.R. Martin να εργάζεται στο παιχνίδι με τον σκηνοθέτη Hidetaka Miyazaki. Ως «φυσική εξέλιξη» της σειράς Souls, το παιχνίδι θα διαθέτει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Θα υπάρχουν επίσης πολλά ερείπια που μοιάζουν με μπουντρούμια μαζί με ένα «ευρύ φάσμα μοναδικών και τρομαχτικών αφεντικών».


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.