Αποκαλύφθηκε το Box Art του Halo Infinite

Published on 22 July 2020 at 21:16

Η 343 Industries παρουσίασε το επίσημο box art για το Halo Infinite! Ο προγραμματιστής παρουσίασε το box art στα φόρουμ του Halo με διάφορες διαθέσιμες εκδόσεις.

Η ομάδα εξέδωσε επίσης το ακόλουθο μήνυμα πριν από την αυριανή έκθεση παιχνιδιών Xbox:

"Αύριο είναι η μέρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορείτε να δείτε αυτό που έχουμε δουλέψει σκληρά.Εδώ είναι το καταπληκτικό box art του Halo Infinite  που θα το δείτε στα ράφια αργότερα αυτό το έτος.

Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να δείτε και στο box art. Πρώτα απ 'όλα, μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το box art του αρχικού Halo, Combat Evolved.Ο Master Chief κοιτάζει προς τα εμπρός, ο φουτουριστικός πύργος βρίσκεται σε ένα παρόμοιο μέρος με εκείνο που βρίσκεται στην αρχική εικόνα και τα αεροσκάφη πετούν πίσω στα ίδια μέρη.

Το εξώφυλλο του Halo Infinite δεν είναι απλώς μια αντιγραφή του πρωτότυπου, αλλά είναι σαφώς εμπνευσμένο από αυτό. Μπορείτε να τα δείτε δίπλα-δίπλα παρακάτω.

Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η πιθανή επιβεβαίωση ενός grappling hook στο παιχνίδι. Οι φήμες κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς πλησιάζει το πρώτο gameplay, αλλά μπορείτε να δείτε πώς μοιάζει με το αριστερό χέρι του Chief στο νέο box art.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.