Η ιστοσελίδα της Seagate για το Xbox Series X είναι σε λειτουργία.

Published on 23 July 2020 at 10:23

Η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι πάντα ένα μεγάλο σημείο συζήτησης όταν πρόκειται για κονσόλες  επόμενης γενιάς !

Εσωτερικά, το σύστημα επόμενης γενιάς της Microsoft έρχεται με έναν  SSD 1TB, αλλά αν θέλετε να μπορείτε να παίξετε ακόμα περισσότερο  ίσως αξίζει να δείτε την κάρτα επέκτασης /αποθήκευσης 1TB Seagate. Η επίσημη ιστοσελίδα για αυτήν την κάρτα είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπο της εταιρείας και μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε για να ενημερώνεστε.

Η ίδια η σελίδα σημειώνει πώς με αυτή την κάρτα που δίνει στον παίκτη όλη την ταχύτητα και τη δύναμη του Xbox Series X. Έρχεται με περιορισμένη εγγύηση τριών ετών και θα κυκλοφορήσει της "Γιορτές 2020" μαζί με την κονσόλα (δεν υπάρχει καμία αναφορά στην τιμή).

"Συγχρονισμός με το πρωτοποριακό υλικό, την CPU και την ενσωμάτωση σε βάθος λογισμικού, το εξαιρετικά ισχυρό Xbox Velocity Architecture, κάθε παιχνίδι που παίζει από την Storage Expansion Drive Card για το Xbox Series X παίζει σε κορυφαία επίπεδα. Εκτός από τα παιχνίδια Xbox Series X, χιλιάδες τίτλοι Xbox, Xbox 360 και Xbox One θα έχουν βελτιωμένη συνολική απόδοση."

Οι εξωτερικές μονάδες USB θα εξακολουθούν να είναι συμβατές με το Xbox Series X και μπορούν να εκτελούν παιχνίδια Xbox One και άλλους συμβατούς τίτλους, αλλά υπάρχουν περιορισμοί που ισχύουν για τα παιχνίδια Xbox Series X, όπως εξηγείται προηγουμένως από τον Major Nelson:

"Μπορείτε πάντα να τραβήξετε τα παιχνίδια Xbox One και να τα παίξετε απευθείας από τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο όταν είστε συνδεδεμένοι στο Xbox Series X. Τώρα για παιχνίδια Xbox Series X, μπορείτε σίγουρα να τα αποθηκεύσετε στον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο, αλλά όταν είστε έτοιμοι να παίξτε  θα θέλετε να τα μετακινήσετε στο εσωτερικό SSD ή στη μονάδα επέκτασης Seagate. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.