Νέες εικόνες από το The Medium

Published on 23 July 2020 at 14:37

Η Bloober Team έχει μιλήσει αρκετά για το πώς αυτός ο αποκλειστικός τίτλος τρόμου για το  Xbox Series X  The Medium δεν ήταν δυνατός σε υλικό της τρέχουσας γενιάς. Αυτό αναφέρεται στην απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών πραγματικοτήτων - φυσικής και πνευματικής - πρόκειται επίσης για  να παίζεις και στης δύο ταυτόχρονα. Εμφανίστηκαν νέα στιγμιότυπα οθόνης και λεπτομέρειες στο Microsoft Store με τα ίδια στοιχεία.

Σύμφωνα με τη λίστα, οι παίκτες θα «λύσουν παζλ διπλής πραγματικότητας» και «θα εξερευνήσουν δύο πραγματικότητες ταυτόχρονα». Και οι δύο πραγματικότητες εμφανίζονται ταυτόχρονα με τους παίκτες να «ξεκλειδώνουν νέα μονοπάτια» και «να ξυπνούν τις αναμνήσεις των προηγούμενων γεγονότων»  Περιγράφεται ως "κάτι που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί"επίσης ο μηχανισμός του παιχνιδιού έχει κατοχυρωθεί επίσημα από την Bloober Team και αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τον μεγάλο προϋπολογισμό του παιχνιδιού.

Το Medium βρίσκεται σε εξέλιξη για Xbox Series X και PC. Το θέμα της διπλής πραγματικότητας μπορεί επίσης να δει στο soundtrack από τον θρυλικό συνθέτη του Silent Hill, Akira Yamaoka και τον συνθέτη του Layers of Fear, Arkadiusz Reikowski. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.