Το Avowed είναι ένα νέο RPG που βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Obsidian Entertainment

Published on 24 July 2020 at 12:29

Η Obsidian Entertainment σίγουρα διατηρεί απασχολημένο τον κόσμο εκτός από την ανακοίνωση των επεκτάσεων για το The Outer Worlds στο Xbox Games Showcase και για το παιχνίδι επιβίωσης που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Grounded ανακοίνωσε επίσης το επόμενο μεγάλο RPG που είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι εργάζονται.

Αυτό το παιχνίδι είναι το Avowed ένα  RPG στον φανταστικό κόσμο της Eora, με σπαθιά, μαγεία, τέρατα και ότι άλλο θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο σκηνικό. Αυτό το όνομα, φυσικά, θα είναι γνωστό στους θαυμαστές των Pillars of Eternity - Η σειρά cRPG της Obsidian Entertainment βρίσκεται επίσης στον φανταστικό κόσμο της Eora.

Μοιάζει  σαν την απάντηση του Obsidian στο The Elder Scrolls, και με την οικονομική υποστήριξη της Microsoft πίσω από αυτά ίσως απλώς να προσφέρουν ένα παιχνίδι που μπορεί να αγωνιστεί για τον πολυπόθητο θρόνο. Το τρέιλερ του παιχνιδιού είναι πολύ σύντομο και δεν δείχνει πολλά αλλά θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά.

Το Avowed κατασκευάζεται από το μηδέν για το Xbox Series X και θα κυκλοφορήσει επίσης και για υπολογιστή. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.