Η Microsoft απαντάει σε αρνητικά σχόλια για τα γραφικά του Halo Infinite

Published on 24 July 2020 at 19:02

Χθες η MS  μας έδωσε την πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του Halo Infinite, και ορισμένοι έχουν αναφέρει ότι τα οπτικά και γραφικά του παιχνιδιού ίσως δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο περίμεναν.

Ο GM του Xbox Games Marketing Aaron Greenberg ρωτήθηκε για αυτό σε μια ζωντανή ροή με το Inside Gaming χθες, και έδωσε τις σκέψεις του σχετικά με μερικά από τα αρνητικά σχόλια για τα γραφικά του παιχνιδιού:

"Ακούστε! είμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας, είναι  Ιούλιος είμαστε πολύ μακριά από τις διακοπές. Βλέπετε ένα παιχνίδι σε εξέλιξη.Πιθανότατα παρακολουθήσατε τη ροή σε 1080p (ίσως), οπότε έχουμε δημιουργήσει μια ροή κατ 'απαίτηση 4K / 60fps, οπότε θα έλεγα να επιστρέψετε και να δείτε το παιχνίδι σε 4K / 60  είναι πολύ δύσκολο να δείξουμε την πλήρη ισχύ και τη γραφική ποιότητα του  Xbox Series X κατι δεν μπορεί να σας  το παραδώσει σε μια ροή. "

Ο Microsoft exec συνέχισε επίσης να επιβεβαιώνει ότι έπαιξε στην πραγματικότητα το multiplayer του Halo Infinite, εξηγώντας ότι έχει δει το παιχνίδι σε 4K και ότι πρόκειται να είναι μια οπτική βιτρίνα για το Xbox Series X:

"Το άλλο πράγμα που θα πω απλώς είναι ότι αυτό που είδατε σήμερα είναι ακόμα σε ανάπτυξη, οπότε  βλέπουμε κάθε εβδομάδα να σημειώνουν πρόοδο οπότε θα γίνει όλο και καλύτερο.

"Το έχω επίσης δει σε 4K, οπότε αυτό κάνει τη διαφορά. Σας ενθαρρύνω να επιστρέψετε και να κοιτάξετε το 4K και να μας εμπιστευτείτε ότι όταν το παίζετε αυτές τις διακοπές θα το είναι χάρμα οφθαλμων" 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.