Το Halo Infinite Gameplay καταγράφηκε από το Early Build

Published on 24 July 2020 at 21:37

Είτε εντυπωσιαστήκατε ή απογοητευτήκατε από τη χθεσινή αποκάλυψη του Halo Infinite να ξέρετε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την πρώην δημοσιογράφο του IGN, Alanah Pearce, το παιχνίδι προήλθε από μια «πρώιμη έκδοση». Ως εκ τούτου, το παιχνίδι στην τρέχουσα κατάστασή του φαίνεται καλύτερα.Η Pearce σημείωσε στο ίδιο βίντεο στο YouTube ότι η συνέχεια θα είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, αλλά η ιστορία του ξανασχεδιάστηκε μετά την αντίδραση στο Halo 5: Guardians

Η  343 Industries από την πλευρά της επικοινώνησε με το PCGamesN και δήλωσαν ότι «Το παιχνίδι καταγράφηκε από έναν υπολογιστή που είναι αντιπροσωπευτικός της εμπειρίας που θα έχουν οι παίκτες στο Xbox Series X.» Δεδομένου ότι περισσότερα πλάνα θα αποκαλυφθούν καθ 'οδόν μέχρι την κυκλοφορια του και  θα δούμε μόνοι μας πόσο βελτιωμένο φαίνεται από την τρέχουσα έκδοση.

Ξεκινώντας αυτή τη σεζόν διακοπών για Xbox Series X, Xbox One και PC, το Halo Infinite είναι μια νέα αρχή για τον προγραμματιστή, κλείνοντας το Forerunner Saga που ξεκίνησε στο Halo 4 ενώ χρησιμεύει ως βάση για νέες ιστορίες. Θα είναι μια πλατφόρμα για το Halo την επόμενη δεκαετία με νέες εμπειρίες που προστίθενται με την πάροδο του χρόνου (συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν ενημέρωσης ray tracing μετά την κυκλοφορία).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.