Το τρειλερ του S.T.A.L.K.E.R. 2 ήταν από In-game Engine

Published on 26 July 2020 at 19:55

Από τα πολλά παιχνίδια που υποδέχτηκαν οι θαυμαστές κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase ήταν το S.T.A.L.K.E.R. 2. Μαζί με ένα πραγματικά ενδιαφέρον τρέιλερ χωρίς μεν gameplay αλλά η ανακοίνωση ότι θα είναι μια αποκλειστικοτητα για το Xbox Series X είναι αξιοσημείωτο. 

Σε ένα νέο FAQ στον επίσημο ιστότοπό του, το GSC Game World δήλωσε ότι, "Το τρέιλερ δείχνει το επίπεδο των γραφικών και της ατμόσφαιρας που σκοπεύουμε να επιτύχουμε κατά την κυκλοφορία." Στη συνέχεια ακολούθησε δηλώνοντας ότι, «Το τρέιλερ είναι με την μηχανή γραφικών του παιχνιδίου. Τα πραγματικά μοντέλα από το παιχνίδι  χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είδαμε το παιχνίδι ωστόσο για αυτό πρέπει να τα πάρουμε όλα με επιφύλαξη!

Ίσως πιο καθοριστικό είναι το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ενώ στο παρελθόν προοριζόταν για κυκλοφορία το 2021, ο προγραμματιστής δηλώνει τώρα ότι, "Δεν είμαστε έτοιμοι να αποκαλύψουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα".

Άλλες λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται περιλαμβάνουν την επιστροφή στη Ζώνη Αποκλεισμού του Τσέρνομπιλ μαζί με τις «νέες τοποθεσίες» και μια μη γραμμική ιστορία όπου οι επιλογές κάποιου θα επηρεάσουν «τόσο τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες όσο και τα παγκόσμια αποτελέσματα». Ο κόσμος του θεωρείται επίσης ως ένας από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς κόσμους μέχρι σήμερα, το οποίο θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό το Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.