Όλα τα μελλοντικά παιχνίδια 1st Party της Microsoft αναπτύσσονται "Αποκλειστικά για το Xbox Series X"

Published on 27 July 2020 at 11:38

Κατά καιρούς και ξανά και ξανά τους τελευταίους μήνες, η Microsoft έχει τονίσει ότι τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την παραδοσιακή προσέγγιση παραδοσιακής γενιάς αποκλειστικοτητων για το Xbox Series X, αντί να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα που θα προσφέρει υποστήριξη μεταξύ γενεών για το Xbox One και το επερχόμενο διάδοχο επόμενης γενιάς να είναι στο επίκεντρο. Μετά το χθεσινό event του Xbox υπάρχουν λίγα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό.

Με την εξαίρεση του Halo Infinite, φαίνεται ότι όλα τα επερχόμενα παιχνίδια από τα στούντιο της δεν θα έρχονται στο Xbox One. Το State of Decay 3, τα Forza Motorsport, Fable, Avowed και Everwild φαίνεται να έρχονται μόνο σε Xbox Series X και PC. Διάφορες ιστοσελίδες για όλα αυτά τα παιχνίδια ανέφεραν αρχικά το Xbox One ως πλατφόρμα στόχου και για αυτούς, αλλά και αυτές οι ιστοσελίδες από τότε ενημερώθηκαν για την κατάργηση αυτών των αναφορών.

Ως εκ τούτου, υπήρξε σύγχυση σχετικά με την πολιτική μεταξύ γενεών της Microsoft και η ίδια η Microsoft έχει κάνει ορισμένες δηλώσεις ως απάντηση για να ξεκαθαρίσει αυτή τη σύγχυση (ή προσπάθησε, σε κάθε περίπτωση). Σε δήλωσή τους στο The Verge, δήλωσαν ότι όλα τα μελλοντικά παιχνίδια πρώτου πάρτι αναπτύσσονται εγγενώς για το Xbox Series X, και ότι οι ίδιοι οι προγραμματιστές επιλέγουν για ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια τους (επαναλαμβάνοντας ένα πρόσφατο σχόλιο του  Phil Spencer).

«Οι μελλοντικοί τίτλοι του Xbox Game Studios αναπτύσσονται εγγενώς για το Xbox Series X. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε εργαλεία για προγραμματιστές σε κλίμακα για όλες της κονσόλες. Ποιες κονσόλες μπορεί να υποστηρίξει κάθε Studio / παιχνίδι θα βασίζεται στο τι είναι καλύτερο για το παιχνίδι και την κοινότητά τους κατά την κυκλοφορία », δήλωσε η Microsoft στη δήλωσή τους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.