Το Campaign του Halo Infinite θα είναι μεγαλύτερο συνδυαστικα από το Halo 4 και 5.

Published on 27 July 2020 at 20:17

Έχουν περάσει λίγες μέρες από το event της Microsoft και οι πληροφορίες συνεχίζουν να  κυκλοφορούν την ώρα και το παιχνίδι που κυριαρχεί στον κύκλο ειδήσεων είναι αναπάντεχα το Halo Infinite που έκανε το ντεμπούτο του. Το επόμενο κομμάτι των πληροφοριών του Halo που έχει ενθουσιασμό των θαυμαστών εστιάζει στο πόσο μεγάλο θα είναι το Halo Infinite.

Μιλώντας στο IGN, οι προγραμματιστές της 343 Chris Lee και Paul Crocker παρείχαν νέες πληροφορίες για το άλμα του Halo στην ένατη γενιά κονσόλων. Μία από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι το μέγεθος του Halo Infinite. Αναφερόμενος στο demo και τη θέση του στην ιστορία, αναφέρουν εν συντομία ότι το Halo Infinite πρόκειται να έχει ένα τεράστιο campaign.

Σύμφωνα με τον Lee, το Halo Infinite θα είναι "αρκετές φορές μεγαλύτερο" από το συνδυασμό Halo 4 και Halo 5. Ενώ αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά υπάρχει το ερώτημα σχετικά με το πλαίσιο του "μεγαλύτερου". Αυτή η αναφορά στο πεδίο εφαρμογής θα μπορούσε είτε να σημαίνει την πραγματική γη του κόσμου του Halo Infinite ή ακόμη και την πραγματική διάρκεια του παιχνιδιού. Ενώ είναι πολύ πιθανό το πρώτο, το Halo Infinite θα μπορούσε να προωθήσει το franchise σε νέες διαστάσεις όσον αφορά τον χρόνο παιχνιδιού μέσω ενός μεγαλύτερου χάρτη και εξερεύνησης. Τουλάχιστον αυτή η εξερεύνηση θα έρθει με νέα μέσα  καθώς το Halo Infinite θα εισαγάγει ένα γάντζο που ασπάζεται τη σειρά.

Ενώ αυτά τα νέα εμπίπτουν στα πιο θετικά σημεία  του Halo Infinite, το παιχνίδι αντιμετωπίστηκε επίσης με σκληρή συζήτηση. Το μεγαλύτερο σημείο της διαμάχης περιστρέφεται γύρω από τα γραφικά του Halo Infinite σχετικά με τις προσδοκίες της επόμενης γενιάς του Halo. Οι θαυμαστές έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με τα γραφικά του Halo Infinite.

Βγαίνοντας από το Xbox Games Showcase, το Halo Infinite είναι σίγουρα το παιχνίδι που λαμβάνει τη μεγαλύτερη συζήτηση μετά την παρουσίαση. Η εκδήλωση είχε άλλες μεγάλες αποκαλύψεις εκτός από το Halo, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του franchise του Fable, αλλά κανένα παιχνίδι δεν κατέλαβε το τρέχον ενδιαφέρον των παικτών με τον τρόπο που έκανε το Halo. Tο ντεμπούτο του Stalker 2 είχε τις περισσότερες προβολές με σταθερό προβάδισμα πάνω από το παιχνίδι του Halo Infinite όπως και το τρέιλερ αποκάλυψης του Fable στον επίσημο λογαριασμό YouTube στο Xbox.

Έτσι, με το Halo Infinite να λειτουργεί ως ένα παιχνίδι εκκίνησης για το επερχόμενο Xbox Series X, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν έως ότου μπορούν να βιώσουν το μεγάλο εύρος του παιχνιδιού για τον εαυτό τους. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.