Ένα βίντεο παρουσιάζει ομοιότητες μεταξύ του Halo Infinite και του Destiny 2

Published on 27 July 2020 at 13:32

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν τι έχει στη διάθεσή του η 343 Industries για το Halo Infinite, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό από τότε που το franchise είδε  κυκλοφορία. Ωστόσο καθώς οι παίκτες συνεχίζουν να διαχωρίζουν την αποκάλυψη του παιχνιδιού του Xbox Games Showcase, βρίσκουν έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών που μπορούν να απολαύσουν και κάποιες για να διασκεδάζουν και να διαμαρτύρονται.

Ένας χρήστης του Twitter ειδικότερα με το όνομα @Aozolai παρατήρησε πρόσφατα κάτι ενδιαφέρον για το Halo Infinite και συγκεκριμένα πώς το νέο gameplay φαίνεται αρκετά οικείο στους οπαδούς του αρχικού προγραμματιστή της σειράς, Bungie. Ενώ τα περισσότερα από τα πρόσφατα meme Halo Infinite έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην ποιότητα των γραφικών του παιχνιδιού, αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη σχέση του με το Destiny 2.

Το βίντεο βάζει το Halo Infinite πλάνα πλάι-πλάι με πλάνα με το Destiny 2 στην οποία ο παίκτης παλεύει ένα Cabal. Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος εχθρού μοιάζει πολύ με το Brutes από το franchise Halo, σε αυτήν την περίπτωση ακόμη και με την ίδια κόκκινη πανοπλία όπως φαίνεται στην πρόσφατη αποκάλυψη του παιχνιδιού. Μετά από τους δύο αγώνες από την αρχή έως το τέλος, μια σειρά από ομοιότητες αρχίζουν να αποκαλύπτονται από τις ικανότητες του παίκτη και στα δύο παιχνίδια έως τη συμπεριφορά των διαφορετικών εχθρών.

Δεν είναι τίποτα νέο για να συγκρίνουμε τη σειρά Destiny με το Halo, καθώς και τα δύο είναι Sci-Fi παιχνιδια όπου ο παίκτης πηγαίνει από πλανήτη σε πλανήτη, πολεμώντας εξωγήινους που απειλούν την ανθρωπότητα. Φυσικά, και με τα δύο franchise να ξεκινούν από την ίδια εταιρεία, την Bungie, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο προγραμματιστής έχει σαφώς ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού στο οποίο ξεχωρίζει. Ωστόσο, η σύγκριση μεταξύ του τρόπου με τον οποίο τα δύο franchise δεν ήταν ποτέ τόσο μοναδικά όσο είναι στο βίντεο του @ Aozolai.

Αρκετά ενδιαφέρον, αυτές οι συγκρίσεις έκαναν το αντίθετο, με τους παίκτες να επικρίνουν την Bungie για την έλλειψη πρωτοτυπίας στο Destiny λόγω του πόσο παρόμοια φαινόταν με το Halo. Βλέποντας αυτήν την κριτική να στρέφεται στο Halo Infinite, επισημαίνει το πόσο ξεχωριστά έχουν γίνει τα δύο franchise, για να επισημάνει τις ομοιότητές τους για να δικαιολογήσουν και πάλι την περιφρόνηση από τους θαυμαστές. Ωστόσο, η 343 Industries έχει αποδείξει ότι παίρνει στα σοβαρά τις κριτικές των θαυμαστών για το Halo Infinite, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό ότι ο προγραμματιστής θα εργαστεί για να αναδημιουργήσει τη διάκριση μεταξύ των δύο franchise καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.