Ανακοινώθηκε συνεργασία Razer - Halo

Published on 30 July 2020 at 10:34

Η Microsoft και η 343 Industries προφανώς προετοιμάζονται για την κυκλοφορία του Halo Infinite αυτήν την περίοδο των διακοπών και μέρος του σχεδίου είναι να κυκλοφορήσει με κάποια προϊόντα.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter Halo νωρίτερα σήμερα μας "δείχνει" μια συνεργασία με τον κατασκευαστή αξεσουάρ Razer. Ενώ η Razer εξυπηρετεί περισσότερο την αγορά υπολογιστών, σύμφωνα με το δικό της tweet, θα δημιουργήσει Halo Infinite gear  τόσο για συσκευές  Xbox όσο και για PC.
Η Kiki Wolfkill του 343 μοιράστηκε λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία:

"Η Razer είναι ο τέλειος συνεργάτης που μας βοηθά να παραδώσουμε το premium εξοπλισμό που γνωρίζουμε ότι αναζητούν οι παίκτες του Halo. Η ομάδα καταναλωτικών προϊόντων Halo επικεντρώνεται στο να φέρει το σύμπαν Halo στη ζωή και στα χέρια της κοινότητάς μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε συνεργαζόμαστε με την Razer για τη δημιουργία αυτής της σειράς περιφερειακών υψηλής ποιότητας που ενσωματώνουν τη μάρκα Halo, ενώ παράλληλα προσφέρουν την απόδοση που περιμένουν οι θαυμαστές μας σε πολλές πλατφόρμες. "

Αυτά τα περιφερειακά "έρχονται σύντομα" και αναμένεται να φτάσουν στο κατάστημα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τελευταιου τριμήνου του 2020 - πιθανώς παράλληλα με την κυκλοφορία του Xbox Series X και του νέου παιχνιδιού Halo.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.