Το Xbox Game Pass δεν είναι το "μεγαλύτερο κέρδος" για τη Microsoft αυτήν τη στιγμή

Published on 30 July 2020 at 08:22

Έχουν ειπωθεί πολλά για το Xbox Game Pass, από την τεράστια αξία που προσφέρει μέχρι τον αντίκτυπο που θα έχει στην επόμενη γενιά. Αν και έχει εκατομμύρια συνδρομητές (με πάνω από 10 εκατομμύρια αναφέρθηκαν τον Απρίλιο του 2020), δεν είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό κέρδος για τη Microsoft αυτή τη στιγμή. Αυτό σύμφωνα με τον Aaron Greenberg, GM  μάρκετινγκ παιχνιδιών Xbox στη Microsoft.

Μιλώντας στο What’s Good Games σε μια συνέντευξή του, ο Greenberg είπε ότι το Game Pass δεν είναι «ένα μεγάλο κέρδος» αυτή τη στιγμή, καθώς μόλις ξεκίνησε. Τούτου λεχθέντος, παρά το κόστος του βραχυπρόθεσμα, η Microsoft εξετάζει το συγκεκριμένο κομμάτι μακροπροθεσμα. «Είναι μια διαφορετική νοοτροπία.  "Πώς κερδίζουμε τόσο πολύ κέρδος από κάθε πελάτη;" Ή, το περιστρεφουμε αυτό και λέμε, "Πώς προσθέτουμε τόσο μεγάλη αξία για τους θαυμαστές μας; «« Πώς μπορούμε πραγματικά να παραδώσουμε την αξία; »Αν το κάνουμε αυτό, χτίζουμε θαυμαστές για τη ζωή», είπε ο Greenberg.

Στην πρόσφατη έκθεση Xbox Games, σημαντικοί τίτλοι όπως το State of Decay 3, Fable, Halo Infinite, Avowed και πολλά άλλα επιβεβαιώθηκαν ότι θα κυκλοφορήσουν την πρώτη μέρα για το Xbox Game Pass. Αυτή είναι μια τρελή αξία, ακόμα κι αν πολλοί από αυτούς τους τίτλους είναι πολύ διαφορετικοί.

Οι θαυμαστές δεν πρέπει να ανησυχούν για την εταιρεία που θα χάσει πολλά χρήματα. «Γελάμε πάντα [όταν το ακούμε]. Μην ανησυχείτε για εμάς », είπε ο Greenberg. «Η Microsoft θα είναι εντάξει. "

Μερικοί από τους μεγαλύτερους τίτλους που έρχονται στο Xbox Game Pass τις επόμενες εβδομάδες περιλαμβάνουν το Grounded της Obsidian's , το The Touryst της Shin'en Multimedia , το Yazkua Kiwami 2 της Sega , το Microsoft Flight Simulator για PC και το Wasteland της InXile Entertainment 3.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.