Ο συγγραφέας του κόμικ Injustice μας προετοιμάζει για κάτι που έρχεται για το Franchise

Published on 29 July 2020 at 18:11

Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει με σιγουριά όταν ανακοινώθηκε πριν από χρόνια ότι τα NetherRealm Studios, οι τρελοί πίσω από τη σειρά Mortal Kombat, θα έκαναν ένα Fighting game με θέμα την DC που ονομάζεται Injustice: Gods Among Us. Ευτυχώς, το παιχνίδι κατέληξε να είναι αρκετά καλό και η συνέχεια του, Injustice 2, ήταν ένα δυνατό βήμα. Τώρα, φαίνεται ότι κάτι νέο έρχεται.

Τα παιχνίδια Injustice είχαν επίσης κόμικ, το οποίο βοήθησε να συμπληρώσει τα κενά αφήγησης και να συνεχίσει την ιστορία από τους μαχητές της NetherRealm. Ο συγγραφέας αυτής της σειράς, ο Tom Taylor, άρχισε να teasaρει για κάτι που συμβαίνει με το franchise, δημοσιεύοντας στο Twitter επίσημα γράμματα το I και N. Χρησιμοποιεί σαφώς τη γραμματοσειρά Injustice και άρχισε να γράφει τη λέξη.

Φαίνεται απίθανο να ανακοινωθεί ένα πλήρες Injustice 3 με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι ένα τρίτο παιχνίδι ισως να είναι σε εξέλιξη για το PS5 και το Xbox Series X. Επομένως, ακόμα κι αν πρόκειται για μια νέα συνέχεια των κόμικς, μάλλον δεν είναι πολύ μακριά για να ποντάρουμε με μια σύνδεση με μια πιθανή συνέχεια του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.