Μια πρώτη γνωριμία στην ομάδα Fable

Published on 30 July 2020 at 20:16

Μια επανεκκίνηση του Fable που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Playground Games ανακοινώθηκε τελικά στο πρόσφατο Xbox Games Showcase. Είναι κατανοητό ότι η Playground επεκτάθηκε αργά για να αυξήσει την ανάπτυξη του συγκεκριμένου RPG, με αναφορές από το 2018 που υποδηλώνουν ότι προσέλαβαν περισσότερους από 170 προγραμματιστές για να εργαστούν στο παιχνίδι. Τώρα, μια έκθεση της VGC συγκεντρώνει μια λίστα με μερικούς αξιοσημείωτους βετεράνους της βιομηχανίας που αποτελούν μέρος αυτής της ομάδας ανάπτυξης.

Για αρχάριους, ο Ralph Fulton - που βρίσκεται στη Playground για πάνω από μια δεκαετία και εργάστηκε σε όλα τα παιχνίδια Forza Horizon - χρησιμεύει ως δημιουργικός διευθυντής του "έργου". Η αφηγηματική ομάδα του Fable αποτελείται από διάφορους πρώην devs του Batman: Arkham Knight , όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, με τον Martin Lancaster να υπηρετεί ως Narrative Director, τον Craig Owens να ναι ως κύριος σεναριογράφος και την Kim MacAskill να εργάζεται ως Senior Scriptwriter.

Ο Will Kennedy, ο οποίος εργάστηκε στα Grand Theft Auto 5 και Grand Theft Auto Online κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών του στη Rockstar είναι ο επικεφαλής σχεδιαστής. Ο Juan Fernández de Simón - πρώην μέλος της Ninja Theory (όπου εργάστηκε στο Hellblade: Senua's Sacrifice) και το Tequila Works  είναι ο κύριος σχεδιαστής παιχνιδιών,ενώ ο Hunter Wright, ο οποίος εργάστηκε ως σχεδιαστής επιπέδων στο Borderlands 3 και στο Battleborn στη Gearbox, χρησιμεύει ως Επικεφαλής σχεδιαστής αποστολών. Ο Joe Mckernan ο οποίος πέρασε τρία χρόνια στη Playground δουλεύοντας στο Forza Horizon πριν μετακομίσει στα Guerrilla Games για το Horizon Zero Dawn επέστρεψε ξανά στο στούντιο τον Ιούνιο του 2018 ως UI Lead.

Από την πλευρά της τέχνης, ο Adam Olsson ο οποίος ήταν επικεφαλής καλλιτέχνης περιβάλλοντος στο The Division 2, συμπληρώνει τον ίδιο ρόλο στην ομάδα Fable, συνεργαζόμενος με τον κύριο καλλιτέχνη περιβάλλοντος Scotty Brown, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί για το Mass Effect 3 και Dead Space 2 .Ο Tom Isaksan  ο οποίος είχε πολλά χρόνια στη Ubisoft και την IO Interactive και δούλεψε στο Ghost Recon Wildlands και σε πολλά παιχνίδια Hitman - είναι ο καλλιτέχνης χαρακτήρων.

Η ομάδα έχει αξιοσημείωτα ονόματα από άλλα μεγάλα στούντιο από την πλευρά της παραγωγής των πραγμάτων επίσης. Ο Ian Mitchell - ο οποίος έχει εργαστεί στο Dragon Age: Inquisition, Mass Effect: Andromeda και Star Wars Battlefront 2 - λειτουργεί ως Senior Producer. Ο Sean Eyestone - που εργάστηκε στα Metal Gear Solid 4 και 5 κατά τη διάρκεια μιας μακράς περιόδου στο Kojima Productions - είναι Διευθυντής Παραγωγής.

Η ομάδα Fable της Playground Games αποτελείται επίσης από διάφορους υπαλλήλους που έχουν βρεθεί στο στούντιο για λίγο και στο παρελθόν εργάστηκαν στο Forza Horizon, όπως ο Διευθυντής Σχεδιασμού Επιπέδου Craig Littler, ο Senior Designer Grant Orban, ο Διευθυντής Ήχου Douglas Watson και πολλοί άλλοι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.