Λίγες ακόμα λεπτομερειες από το νέο Resident Evil

Published on 30 July 2020 at 23:51

Το Resident Evil 8 είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της Capcoms που έρχονται στην επόμενη γενιά το 2021. Από την αρχική αποκάλυψη τον Ιούνιο οι "οπαδοί" ζητούν νέες λεπτομέρειες και ενώ ένα νέο τρέιλερ φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μερικές νέες λεπτομέρειες ενδέχεται να έχουν διέρρευσει για τους εχθρούς του παιχνιδιού, τη διαχείριση αποθεμάτων και έναν μυστηριώδη νέο χαρακτήρα.

Πριν από λίγους μήνες, μερικοί τυχεροί θαυμαστές πήραν μέρος στο πρόγραμμα Capcom's Ambassador. Εκείνοι που επιλέχθηκαν κλήθηκαν να παίξουν ένα νέο έργο στην εταιρεία και παρόλο που ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα, το Resident Evil 8 φαίνεται να ήταν το επίκεντρο. Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή του Resident Evil 8, Ethan Winters, που εξερευνά ένα κάστρο μέσα στο παιχνίδι.

Το κάστρο είναι γεμάτο από δυσοίωνους φωτισμένους χώρους και κλειδωμένες πόρτες που μπορούν να ανοίξουν μόνο με συγκεκριμένα κλειδιά. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης οι δοκιμαστές του παιχνιδιού συνάντησαν μια μυστηριώδη γριά ντυμένη με ρόμπες που δεν ήταν εχθρός. Σύμφωνα με τις διαρροές, αυτή η γυναίκα έχει πολλά κοινά με έναν χρήσιμο έμπορο που υπήρχε στο Resident Evil 4 καθώς πουλάει αντικείμενα και μπορεί να παρέχει στον παίκτη κάποια χρήσιμα αντικείμενα παρόμοια με τους χάρτες που πωλούνται στον Leon στο Resident Evil 4. Αυτή η ίδια γυναίκα μπορείτε να δείτε στο trailer του Resident Evil 8.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι για χρήση στη μάχη. Εκτός από το μαχαίρι, βρέθηκαν και άλλα όπλα αν και φαίνεται ότι μερικά είναι εύθραυστα. Ενώ ταξιδεύουν μέσα από το κάστρο, οι παίκτες κατάφεραν να βρουν κιβώτια και αγγεία που περιείχαν αντικείμενα και πυρομαχικά όταν έσπασαν. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων που συλλέχθηκαν στο inventory φάνηκε παρόμοιο με το Resident Evil 2 Remake και το ίδιο το μενού είχε ομοιότητες με το Resident Evil 4 με τους παίκτες να είναι σε θέση να το οργανώσουν όπως θεωρούν κατάλληλο.

Οι παίκτες αντιμετώπισαν ένα αφεντικό παρόμοιο με την Marguerite Baker του Resident Evil 7. Μόλις μπήκαν σε ένα δωμάτιο δέχτηκαν επίθεση από μια μάγισσα που θα χρησιμοποιούσε έντομα για να επιτεθεί όποτε ο παίκτης εντοπίζονταν. Ο Ethan είναι σε θέση να πιάσει έναν φακό για να διαλύσει τα έντομα από τη μάγισσα αφήνοντας ένα άνοιγμα για να πυροβολήσει. Σε ένα κλασικό σενάριο στο Resident Evil, η μάγισσα μετατρέπεται σε τέρας κάτι σαν αράχνη που μοιάζει σχεδόν με έναν άνθρωπο και απελευθερώνει περισσότερα έντομα. Μετά την ήττα της, οι παίκτες επιβραβεύτηκαν με ένα στοιχείο που πιθανώς άνοιξε περισσότερες περιοχές μέσα στο παιχνίδι.

Το Resident Evil 8 αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή της Capcom στο franchise τρόμου. Η Capcom είναι διατεθειμένη να αναλάβει κινδύνους με τη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών από τις  κλασικές καταχωρίσεις και να αναδιαμορφωθούν όπως το Resident Evil 4.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.