Ο Developer του Ori ετοιμάζει ένα νέο Rpg

Published on 29 July 2020 at 20:22

Η Take-Two ανακοίνωσε ότι η Moon Studios - διάσημη για τη δημιουργία της σειράς παιχνιδιών Ori - εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο action-RPG.

Η εταιρεία λέει ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμη ανάπτυξη και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα, μαζί με δύο νέους τίτλους από τους προγραμματιστές League of Geeks (Armello) και Roll7 (OlliOlli).

"Οι συνεργασίες μας με τα Moon Studios, League of Geeks και Roll7 συνεχίζουν να ενισχύουν το ρόστερ της Private Division με περισσότερα από τα καλύτερα δημιουργικά ταλέντα της βιομηχανίας παιχνιδιών από όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους έμπειρους προγραμματιστές για να τους παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για να προωθήσουν τα δημιουργικά τους οράματα στο επόμενο επίπεδο. "

Παρά τη σημερινή ανακοίνωση, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για αυτό το νέο action-RPG - μια λίστα εργασίας που έδειξε πέρυσι ότι το στούντιο αναζητούσε έναν σχεδιαστή παιχνιδιών "για να δουλέψει σε ένα RPG που τολμά να καινοτομήσει και να προχωρήσει πολύ πέρα από αυτό που το είδος έχει προσφέρει στους παίκτες μέχρι τώρα. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.