Η The Initiative εργάζεται σε πολλαπλά παιχνίδια

Published on 31 July 2020 at 09:46

Ο Aaron Greenberg της Microsoft συμμετείχε σε μια συνέντευξη με το κανάλι YouTube What Good Games την περασμένη εβδομάδα και πιθανώς υπαινίχθηκε ότι το νέο στούντιο Xbox The Initiative εργάζεται σε πολλά έργα.

Το εν λόγω κομμάτι συνέβη περίπου στο  1:31:20 στο βίντεο στο οποίο ο GM του Xbox Games Marketing έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός με την επιλογή των λέξεων!

"[The Initiative} κάνει σκληρή στη δουλειά σε μερικά πολύ συναρπαστικά,..... θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε προσεκτικές λέξεις επειδή οι άνθρωποι "επιθεωρούν" κάθε λέξη - και φυσικά θέλω επίσης να κάνω το σωστό για τις ομάδες ανάπτυξης που θα δώσουν προσοχή σε κάθε λέξη που λέω για κάθε έργο. "

Το νέο στούντιο του Xbox φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα reboot του Perfect Dark και ο Greenberg επεσήμανε ότι η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Darrell Gallagher είναι γεμάτη με ένα απίστευτο επίπεδο ταλέντου:

"Αυτό που δημιούργησε ο Darrell Gallagher ( The Initiative) είναι σαν ένα ταλέντο επιπέδου Avengers  και αν έχετε δει τους ανθρώπους που έχουν εκεί προέρχονται από τα καλύτερα στούντιο που  έχουν κάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια στον κλάδο. "

Τέλος, ο Microsoft exec συνέκρινε το έργο της The Initiative οπως με την αποκάλυψη του Ninja Theory Senua's Saga: Hellblade II τον περασμένο Δεκέμβριο, εξηγώντας ότι μόλις η ομάδα είναι έτοιμη να δείξει κάτι, θα συνεργαστεί στενά μαζί τους για να το κάνουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.