Ο προγραμματιστής του The Gunk αποκαλύπτει τον λόγο επιλογής του Xbox για το παιχνίδι τους.

Published on 2 August 2020 at 09:36

Η Image & Form Games, ο προγραμματιστής πίσω από το The Gunk, αποκάλυψε τον λόγο αποκλειστικότητας του παιχνιδιού στην κονσόλα Xbox Series X και Xbox One . Το παιχνίδι θα φτάσει επίσης στον υπολογιστή, αλλά θα απουσιάζει κυρίως από τις κονσόλες PlayStation και  Switch.

Σε μια ανάρτηση  ο προγραμματιστής Gunk Brjann Sigurgeirsson αποκάλυψε ότι ένα από τα πρώτα εμπόδια ήταν η «αμυντική στάση του προγραμματιστή να« κρατήσει το παιχνίδι πίσω »για να διασφαλίσει ότι το Gunk θα λειτουργούσε άνετα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα». Ο Sigurgeirsson συνέχισε λέγοντας ότι έπρεπε να γίνουν επιλογές, και στο τέλος, ο προγραμματιστής αποφάσισε να ακολουθήσει το «μεγάλο όραμα», αντί να θυσιάσει την ποιότητα του παιχνιδιού για να εμφανιστεί σε περισσότερες πλατφόρμες.

Η ομάδα αποφάσισε τελικά να μιλήσει με τη Microsoft σχετικά με το επερχόμενο υλικό της, στο τέλος προσφέροντας μια συμφωνία αποκλειστικότητας για κονσόλες για τα Xbox One και Xbox Series X. Ο Sigurgeirsson επεσήμανε ότι ο προγραμματιστής είχε καταφέρει να πάρει σταθερά καρέ για προηγούμενο υλικό, αλλά ότι η αυξημένη ιπποδύναμη ήταν απαραίτητη για την ομάδα να πραγματοποιήσει πλήρως το όραμά της.

Προς το παρόν, το Xbox One X είναι η πιο ισχυρή κονσόλα που διατίθεται στους καταναλωτές, αν και το Xbox Series X θα διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο όταν θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, τουλάχιστον όσον αφορά την ακατέργαστη ισχύ. Δεδομένου ότι το παιχνίδι εμφανίζεται στο Xbox One, θα μπορούσε αναμφίβολα να εκτελεστεί στο PlayStation 5, και μάλιστα ακόμη και στο PS4, αν και η ομάδα είχε πιθανώς μια προσφορά για να το διατηρήσει στην πλατφόρμα Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.