Οι προπαραγγελίες του Xbox Series X ενδέχεται να ανοίξουν σύντομα

Published on 3 August 2020 at 13:11

Με λίγους μόνο μήνες να απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του Xbox Series X αργότερα φέτος, είναι σωστό να πούμε ότι η Microsoft θα ανοίξει προπαραγγελίες για την κονσόλα νωρίτερα και όχι αργότερα. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα αυτού, ωστόσο, είναι λίγο δύσκολο, ειδικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της κονσόλας να είναι τα δύο  μεγάλα ερωτηματικά αυτή τη στιγμή.

Όπως αποκαλύπτεται από τους χρήστες στο Reddit, φαίνεται ότι ο πάροχος δικτύου της Αυστραλίας Telstra στέλνει μηνύματα σε πελάτες της που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για το Xbox Series X μέσω του Xbox All-Access (το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν σχέδια πληρωμής που συνεπάγονται δόσεις έως 24 μήνες) που οι προπαραγγελίες για την κονσόλα θα ανοίξουν σύντομα.

Φυσικά, προκύπτει ότι εάν οι προπαραγγελίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες, το ίδιο ισχύει και για πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία και την τιμή κυκλοφορίας της κονσόλας. Και πότε θα το περιμέναμε; Λοιπόν, μετά από πολλές φήμες σχετικά με μια επερχόμενη εκδήλωση τον Αύγουστο ο Phil Spencer επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι περισσότερα νέα για το Xbox Series X θα έρθουν αργότερα αυτόν τον μήνα, οπότε είναι πιθανό να ακούσουμε για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτό τουλάχιστον πρότειναν οι πρόσφατες αναφορές.Η Microsoft έχει δηλώσει προηγουμένως ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.