Μια νέα λίστα θέσεων εργασίας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την Obsidian

Published on 4 August 2020 at 11:24

Το Avowed εντυπωσίασε πολλούς θεατές με το αρχικό κινηματογραφικό τρέιλερ που αντλεί φανταστικές επιρροές. Για πολλούς το παιχνίδι ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς τίτλους που προβλήθηκαν στο Xbox Game Showcase, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ποιες δυνατότητες και μηχανισμοί θα έχει το παιχνίδι. Ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχουν απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στις πρόσφατες καταχωρίσεις θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε από την Obsidian Entertainment, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι θα μπορούσαν να είναι και από άλλο έργο.

Πολλοί έχουν πραγματοποιήσει συγκρίσεις μεταξύ των παιχνιδιών Avowed και Elder Scrolls με κάποιους να σημειώνουν ότι η Obsidian Entertainment είχε προηγουμένως αναπτύξει έναν εντυπωσιακό τίτλο Fallout για την Bethesda. Έχοντας αυτό κατά νου, πολλοί ελπίζουν ότι αυτός ο επερχόμενος τίτλος μπορεί να αναβαθμίσει το είδος Elder Scrolls. Οι λίστες εργασίας για την Obsidian υποδηλώνουν ότι το επερχόμενο Avowed θα χρησιμοποιήσει νέους μηχανισμούς για να το κάνει να ξεχωρίζει στο είδος φαντασίας RPG.

Στις λίστες, ο Obsidian ψάχνει για «μάχη με πρώτο πρόσωπο και τρίτο προσώπου» και αυτό θα απαντήσει στην ερώτηση που πολλοί είχαν μετά την παρακολούθηση του τρέιλερ, το οποίο ήταν αν η προοπτική θα μπορούσε να αλλάζει μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον μέρος των λιστών θέσεων εργασίας είναι ότι αναφέρονται σε ανάπτυξη μεταξύ πλατφορμών. Έχοντας αυτό κατά νου, το Avowed θα μπορούσε να έρχεται σε περισσότερες κονσόλες από το Xbox Series X και θα μπορούσε να έχει ένα διαδικτυακό στοιχείο που επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται σε διαφορετικά συστήματα.

Ωστόσο, η λίστα θα μπορούσε απλώς να αναφέρεται στο εύρος Xbox και στον υπολογιστή και να μην συνδέεται με διαδικτυακό παιχνίδι ή μπορεί και σε άλλες κονσόλες. Ενώ οι λίστες προσφέρουν πληροφορίες, είναι προφανές ότι εγείρουν επίσης ερωτήσεις. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τι καταλήγουν αυτές οι θέσεις και αν βρίσκεται σε ένα υπάρχον ή επερχόμενο έργο. Ομοίως το παιχνίδι φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη  οπότε το επιπλέον προσωπικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για να ενισχύσει την εταιρία. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Avowed, αλλά αυτή η καταχώριση μπορεί να επιβεβαιώσει τη λειτουργικότητα του πρώτου και του τρίτου ατόμου καθώς και το παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών για παίκτες.

Πολλοί θα ελπίζουν ότι το παιχνίδι μπορεί να ανταποκριθεί στην υπόσχεσή του και το Avowed θα είναι ένας ξεχωριστός τίτλος για τις κονσόλες Xbox. Ενώ είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα για το έργο, είναι προφανές ότι η Obsidian αναπτύσσεται και είναι λογικό ότι η εταιρεία εργάζεται σε μεγαλύτερα έργα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.